Devlet Bahçeli’den dikkat yüzük paylaşımı: Allah bana yeter

Devlet Bahçeli’den dikkat yüzük paylaşımı: Allah bana yeter

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Instagram hesabında dikkat çekici bir paylaşım yaparak, üzerinde turkuaz bir taş bulunan ve "Allah bana yeter" yazılı yüzüğünü sergiledi. Bu ifade, Kur'an-ı Kerim'in Tevbe Suresi'nin 129. ayetinde geçiyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, grup toplantısının ardından Instagram hesabında dikkat çekici bir paylaşım yaptı. Sosyal medya platformunda turkuaz renkli bir taşın yer aldığı ve üzerinde "Allah bana yeter" yazılı yüzüğünü sergiledi.

DevletBahçeli’den dikkat çekici yüzük paylaşımı - 2

Bahçeli'nin grup toplantısındaki rozeti de gözlerden kaçmadı. MHP liderinin ceketine taktığı rozet, Göktürkçe ifadelerin yer aldığı bir akıncıyı tasvir ediyordu, bu da tarih ve milliyetçilik vurgusunu güçlendiriyordu.

'ALLAH BANA YETER'

"Allah bana yeter" ifadesi, Kur'an-ı Kerim'in Tevbe Suresi'nin 129. ayetinde geçiyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın tefsirine göre ayette, "Buna rağmen yüz çevirirlerse de ki: 'Allah bana yeter, O'ndan başka ilah yoktur, ben yalnız O'na güvenip dayanırım; O, büyük arşın sahibidir'" deniliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN