Devlet memuru olmak isteyenler dikkat! Kamu kurumu KPSS 70 puanla 102 personel alımı yapıyor

Devlet memuru olmak isteyenler dikkat! Kamu kurumu KPSS 70 puanla 102 personel alımı yapıyor

KGM iş ilanı yayınlandı. KGM personel alımı başvuruları sadece isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr web sayfası üzerinden yapılıyor. Son başvuru tarihi 28 Mart 2023 olarak belirlenen KGM iş ilanı için makine mühendisi, inşaat mühendisi, mimar, şehir plancısı ve avukat alımı yapılacak. İşte, KGM iş ilanı başvuru sayfası...

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün (KGM) Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, 102 sözleşmeli personel alımı gerçekleştiriyor.

KGM iş ilanı için yapılan açıklama şöyle:

"Genel Müdürlüğümüz merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrası ve 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan 'Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar'ın Ek Madde 2'nin (b) fıkrasına göre toplam 102 sözleşmeli personel istihdam edilecektir.

Başvurular 14.03.2023–28.03.2023 tarihleri arasında 'Kariyer Kapısı' https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden veya e-Devlet 'Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım' sayfası üzerinden yapılacaktır. Yerleştirme işlemlerinin sonuçlanmasından sonra yerleşen adaylara ilişkin duyurular Genel Müdürlüğümüz www.kgm.gov.tr internet sitesinde yayımlanacaktır."

KGM PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) sözleşmeli personel alımı başvurularını 14-28 Mart 2023 tarihleri arasında isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet sitesi üzerinden yapıyor.

KGM HANGİ KADROLARA PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Makine mühendisi, inşaat mühendisi, mimar, şehir plancısı ve avukat pozisyonlarının da aralarında olduğu 102 sözleşmeli personel alımı için 2022 yılı KPSS (B) grubunun ilgili puan türünden en az 70 puan almış olma şartı aranıyor.

KGM PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın, söz konusu puan türünde en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere yapılacak sıralama esas alınarak ilan edilen unvanların adedi kadar asıl ve o kadar da yedek aday belirlenecek.

Asıl olarak kazanan adaylardan süresi içinde başvuru yapmayan, istenen belgeleri evrak teslim süresinde tamamlamayan, feragat eden veya aranan şartları taşımadığı tespit edilen adayların yerine yedek adaylardan sırasıyla yerleştirme yapılacak.

KGM PERSONEL ALIMI BAŞVURU SAYFASI

KGM İŞ İLANI DETAYLARI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN