Dilan Polat'ın yakın arkadaşıydı... Nevra da ifadelik oldu

Dilan Polat'ın yakın arkadaşıydı... Nevra da ifadelik oldu

Kara para aklama, vergi kaçakçılığı, suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve resmi belgede sahtecilik suçlarından tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözlerin çevrildiği isimlerden biri de sosyal medya fenomeni Nevra Bilem oldu. Altın paylaşımlarıyla dikkat çeken Bilem, iddialara göre ifadeye çağırıldı.

Dilan ve Engin Polat çiftinin cezaevine girmesinin ardından gösterişli hayatlarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşanlar da yakın takibe alındı. Dilan Polat'ın yakın arkadaşı olan Nevra Bilem hakkında onlarca kişinin 'reklam dolandırıcılığı' suçlamasıyla şikayetçi olmasıyla birlikte emniyet birimleri harekete geçti.

nevra.jpg

Kara para akladıkları öne sürülen Dilan Polat ve eşi Engin Polat çeşitli suçlamalarla gözaltına alındıktan bir süre sonra Dilan Polat’ın yakın arkadaşı olduğu bilinen Nevra Bilem hakkındaki dolandırıcılık suçlamaları gündeme bomba gibi düştü.

REKLAMLAR ÜZERİNDEN TAKİPÇİLERİNİ DOLANDIRIYOR

Nevra Bilem, sosyal medyada yaptığı altın şovlarla tanınıyor. Bazen eşinin külçe altın hediye ettiği Bilem, sık sık deste paralar ve altınlarla paylaşım yapıyor. Show Tv'nin haberine göre, Nevra Bilem 1,5 milyon takipçili sosyal medya hesabından reklam paylaşımları yapıyor. İddialara göre ünlü fenomen bu reklamlar üzerinden takipçilerini dolandırıyor.

Birçok kişiyi dolandırdığı haberlerinin hızla yayılmasının ardından mağdur olan kullanıcıların, Bilem, tarafından engellendiği de belirtildi.

2022 yılında Gelin Evi yarışmasına da katılan Nevra Bilem 2. Sayfa'da yer alan iddialara göre ifadeye çağrıldı.

Profilinde sık sık altınlar ve paralarla paylaşım yapan Nevra Bilem'e sosyal medyadan "Araştırılması gerekiyor", "Bu paranın kaynağı nereden geliyor?" gibi tepkiler yağmıştı.

dfe.jpg

Nevra Bilem'in havuzda altınlarla çektiği video da ortaya çıkan iddialardan sonra yeniden gündem oldu.

Öte yandan Nevra Bilem bu isimler arasından sadece bir tanesi. Polat çiftinin tutuklanmasının ardından Özlem-Tayyar Öz, Şule (Şulemsi)-Yasin Kayatürk, Selin Ciğerci gibi isimler paniğe kapıldı. Milyonlarca takipçisi bulunan fenomenler, sosyal medya hesaplarında temizliğe başladı. Bazıları ise hesaplarını gizliye aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN