Dilan-Engin Polat soruşturmasında yeni gelişme: 27 şirkete kayyum atandı

Dilan-Engin Polat soruşturmasında yeni gelişme: 27 şirkete kayyum atandı

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla tutuklanan Dilan-Engin Polat çiftinin, mal varlıklarına el konulmuş, lüks araçları Yediemin otoparkına çekilmişti. Polat çifti soruşturmasında yeni bir gelişme daha yaşandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının Dilan Polat, Engin Polat ve yakınlarına ait olan 27 şirkete kayyum atanması talebi hakimlikçe kabul edildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında "suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılan Engin Polat ve Dilan Polat çifti, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla gözaltına alınmıştı. 12 Ekim tarihinde Dilan ve Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına da el konulmuştu.

27 ŞİRKETE KAYYUM

Polat ailesinin soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat, Engin Polat ve yakınlarına ait olan 27 şirkete kayyum atanmasını talep etti. Hakimlik 27 şirkete kayyum atanmasına hükmetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN