Disney Plus'ta dış baskılardan dolayı kaldırılmıştı! Atatürk filmi o platformlarda gümbür gümbür geliyor

Disney Plus'ta dış baskılardan dolayı kaldırılmıştı! Atatürk filmi o platformlarda gümbür gümbür geliyor

Disney Plus'a yapılan dış baskılar sonucu Atatürk filmini kaldırmıştı! Tepkiler çığ gibi büyürken o platformlardan müjdeli haber geldi! Atatürk filmi gümbür gümbür yayınlanacak!

Disney Plus'un Atatürk filmi yayınlamaktan vazgeçmesi, Türkiye'de büyük tartışmalara yol açtı. Kararın arkasındaki nedenler arasında Ermeni diasporasının etkisinin olduğu iddiaları dikkat çekti.

AMAZON VE NETFLIX'TE YAYINLANACAK

1611061.webp

Gelişmeleri ilk olarak gazeteci Fatih Altaylı, köşesinde paylaştı ve şu detayları aktardı:

"Atatürk filmi sadece Türkiye’de değil, Orta Avrupa dahil Avrupa’nın tamamında, Doğu Asya’da pek çok ülkede sinemalarda gösterime giriyor."

AMERİKA VE RUSYA'DA DA GÖSTERİME GİRECEK

disney-plus-cyur-cover.jpg

Altaylı, görüşmelerin sürdüğünü belirterek o ülkelerde de gösterim yapılacağını gile getirdi. Altaylı, "Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya’da gösterim için ise görüşmeler sürüyor. Ve Disney Plus’ın yayınlamama kararı aldığı diziyi Amazon ve Netfilx platformları dünya çapında tüm abonelerine gösterecek. Yani anlayacağınız Atatürk gibi, Atatürk filmi de her türlü zorluğu aşmayı başarıyor ve aldığı darbelerden güçlenerek çıkarak tüm dünya sinemalarında halkın önüne çıkmaya ve iki platformda birden gösterime girmeye hazırlanıyor." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN