Doğal gaz o tarihe kadar bedava! Kabarık fatura derdiniz olmayacak: Kombinin derecesini yükseltin...

Doğal gaz o tarihe kadar bedava! Kabarık fatura derdiniz olmayacak: Kombinin derecesini yükseltin...

Doğal gaz fiyatlarının sürekli olarak yükseldiği zamanlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan müjdeli haber geldi. Doğal gaz fiyatları o tarihe kadar bedava olacak. Başlatılan kampanyanın detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verildi. Karadeniz gazının çıkarılmasıyla birlikte müjde üstüne müjdeler açıklandı. İşte tüm detaylar...

CUMHURBAŞKANI'NDAN DOĞAL GAZ MÜJDESİ

Bayram ile birlikte açılış töreni yapılan Karadeniz Gazı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdeler verildi. Başlatılan kampanya ile birlikte doğal gaz belirli bir tarihe kadar ücretsiz sayılacak.

Üst üste 2 müjde veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk olarak 25 metreküp ücretsiz kampanyasını başlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 yıl boyunca sıcak su için geçerli her ay 25 metreküp doğal gaz ücretsiz hale geliyor.

Doğal gaz bedelinin 1 yıl boyunca sürmesiyle birlikte ikinci müjdeyi paylaştı. Konutlarda kullanılan doğal gazın 1 ay süre ile ücretsiz olacağının altını çizdi. Peki doğal gaz ne zaman ücretsiz olacak?

7941f5fb-f103-4919-a181-5d7426ff3bccslider-3.jpg

O TARİHTE DOĞAL GAZ BEDAVA

Konutlarda yapılan ücretsiz doğal gazın tüm Türkiye'yi kapsadığını belirterek detaylar paylaşıldı. Bir ay boyunca tüketilen doğal gazdan herhangi bir ücret alınmayacak. 20 Nisan tarihinden itibaren başlatılan kampanya detayları paylaşıldı.

20 Nisan tarihinden sonra gelen ilk faturanızdan hiçbir şekilde ücret talep edilmeyeceği açıklandı. 19 Nisan tarihinde son faturanızın gelmesi halinde 19 Mayıs tarihinde gelecek olan faturada ücret 0 TL olacak.

el-rvvsxgaa4e4q.jpg

25 METREKÜP DOĞALGAZ NE KADAR YAPIYOR?

1 yıl boyunca her ay ücretsiz 25 metreküp ücretsiz doğal gazı le birlikte vatandaşların kafasında soru işaretleri yer aldı. Vatandaşlar tarafından merak edilen sorular "25 metreküp doğal gaz ne kadar yapıyor?" ve "Doğal gazın metreküp fiyatı en kadar?" soruları oldu.

Ülkemizde ortalama doğal gaz metreküp fiyatı 6 lira 7 kuruş olduğu göz önünde bulundurulduğunda 25 metreküp doğal gazın aylık maaliyeti 151,75 TL olarak belirleniyor. 1 yıllık ödemede ise ücretsiz doğal gaz bedeli 1821 TL olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN