Dolara sert müdahale yolda! O rakamdan sonra çakılıyor: Hemen bozdurun

Dolara sert müdahale yolda! O rakamdan sonra çakılıyor: Hemen bozdurun

Dolar TL ve Euro TL kurunda hızlı yükseliş devam ediyor. Dolar 26 TL Euro ise 28 TL’ye yükselerek rekor tazeledi. Piyasalarda yükseliş durdurulamazken döviz ve altın yatırım yapanlar için uzmanlardan uyarı geldi. Dolar o rakamı gördükten sonra düşecek. O rakamdan sonra dolarınızı hemen satın.

Merkez Bankası’nın politika faizini %15’e çıkarmasından sonra piyasalar adeta rekor üstüne rekor kırdı. Dolar kuru 26 TL Euro ise 28 TL’ye dayandı. Dolar ve Euro yatırma yapanlar uygun al sat zamanı kollamaya başladı. Uzmanlardan üst üste uyarılar yapıldı. Sosyal medya üzerinden piyasa analizi yapan ekonomi dünyası sayfasından çarpıcı bir paylaşım geldi. Dolara o rakamdan sonra müdahale edilecek. Elinde dolar olanlar dikkat!

img-2802.jpeg

DOLARA MÜDAHALE YOLDA

Piyasalar bayrama hareketli girdi. Merkez Bankası’nın faiz açıklamasından sonra döviz ve altın hızlı yükselişe geçti. Yatırım yapanlar ise döviz ve altında yükselişin devam Edip etmeyeceğini merak etmeye başladı. Dolar ve Euro olanlar kar ederken piyasa analizleri ile dikkat çeken ekonomi dünyası sayfası dolara müdahale edileceğini belirtti.

img-2684.jpeg
DOLAR O RAKAMDAN SONRA DÜŞECEK Mİ?

Ekonomi Dünyası sosyal medyadan dolarla ilgili “Dolar 27-28₺ seviyesine gelmeden rahatlama yok. Gerçek seviyesi orası çünkü... 27-28 sonrası müdehale gelecek..” paylaşımı yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN