Dünyanın en uzun yılanı ile karşılaşmaya hazır mısınız? Dev piton şişmiş görüntüsü ile şoke etti! Öyle bir şey yutmuş ki...

Dünyanın en uzun yılanı ile karşılaşmaya hazır mısınız? Dev piton şişmiş görüntüsü ile şoke etti! Öyle bir şey yutmuş ki...

Doğu ülkelerinde yaygın olarak görülen yılanlar bu sefer insan yaşamına dahil olmaya başladı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler herkesin ağzını açık bıraktı. Dünyanın en uzun yılanı ile karşılaşmaya hazır mısınız? Dev piton şişmiş görüntüsü ile şoke etti! Uzmanlar acil durum ilan etti. Öyle bir şey yutmuş ki... İçinden çıkınca fark ettiler.

Doğu ülkelerinde sıcaklıklar hızla artmaya devam ederken gelen son görüntüler tüm dünyayı alarma geçirdi. Daha önce böyle bir yılan görmediniz. Dünyanın en uzun yılanı ile karşılaşmaya hazır mısınız? Dev piton şişmiş görüntüsü ile şoke etti! Öyle bir şey yutmuş ki görenler şaştı kaldı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

DÜNYANIN EN UZUN YILANI! DEV PİYON ŞİŞMİŞ GÖRÜNTÜSÜYLE ŞOKE ETTİ

Son dönemde sosyal medyada yılan görüntüleri hızla yayılmaya başladı. Hindistan'dan gelen görüntüler ise herkesi şoke etti. Dev piton dehşet saçtı. Hindistan'da bir köyde yakalanan pitonun şişmiş görüntüsü, güçlükle hareket edebilmesi dikkatlerden kaçmadı.

İP YARDIMIYLA KONTROL ALTINA ALDILAR

Pitonun ağır hareketlerinden dolayı köylüler hemen ip alarak dev yılanı ağaca bağladı. Kontrol altına alınan pitonun türünün ağlı piton olduğu öne sürüldü.

hjhjjh-56.jpg

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Pythonida familyasına ait olan ağlı piton, Güneydoğu Asya'da yaşıyor. Uzunluk bakımından dünyanın en uzun yılanlarından biri olarak kabul ediliyor. Ortalama boyu 6 metre, ancak 7 metreyi aşan nadir vakalar da kaydedildi. Bir anaconda kadar olmasa da dünyanın en ağır yılanları arasında da bulunan Ağlı piton, yeşil anakondadan ve Birmanya pitonundan sonra 3. sırada yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN