Ekonomist Özgür Demirtaş'ın videosu rekor kırdı! Siyasetçilere gönderin diyerek duyurdu

Ekonomist Özgür Demirtaş'ın videosu rekor kırdı! Siyasetçilere gönderin diyerek duyurdu

Ekonomist Özgür Demirtaş dikkat uyarısında bulundu. Türkiye'nin ekonomik geleceği konusuna dikkat çekti. Hangi ekonomist çarpıcı uyarılarda bulundu? Tüm detaylar haberimizde.

Ekonomist Özgür Demirtaş, Türkiye ekonomisi ile ilgili önemli uyarılar yaptı. Yayınladığı Youtube videosu ile izlenme rekoru kırdı. Ekonomi uyarıları nelerdir? Merak edilen detaylar haberimizde.

O EKONOMİST UYARIDA BULUNDU!

Ekonomist Özgür Demirtaş, Youtube platformundan 'Ekonomiye Ne Olacak' isimli video yayımladı. Türkiye'de şu an olan ekonomik durumu ve gelecek ekonomiyi ele aldı. Çeşitli analizlerde bulundu.Ekonomi

Uzun süre içerisinde büyüme gerçekleşmesi için tedbirler alınması gerektiğine dikkat çekti.

Türkiye'nin 2 yıldır kullandığı 'Nas Ekonomi' modelini şiddetle eleştirdi. Herhangi bilimsel temel odaklı olmadığını ve yeterli tedbirleri sağlamadığını da ekledi. Ülkemizin ekonomisinin gün geçtikçe gerilediğini belirtti. Enflasyon oranları ve değer kayıpları için gerekli çözümün bu olmadığını açıklamıştı.

Özgür Demirtaş, seçim sonrasında başa gelen Mehmet Şimşek'in politikasını savunduğunu belirtti. Şimşek'e destek sağlanmasının talebinde bulundu. Kısa süreli toparlanmalar için çalışmaların başlatılması gerektiğini açıkladı. Diğer bakanlıkların katkısının büyük olacağı belirtildi. Eğer odaklanılırsa ve gerekli desteklenmeler sağlanırsa ekonomi için büyük bir adım atılmış olacaktır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN