Ekrem İmamoğlu CHP İstanbul adayı mı olacak?

Ekrem İmamoğlu CHP İstanbul adayı mı olacak?

Ekrem İmamoğlu kimdir? CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu mu olacak? Yerel seçim için geri sayım başladı. Ankara'da Mansur Yavaş ismi ön plana çıkarken, İstanbul adaylığı için Ekrem İmamoğlu konuşuluyor. CHP'li Barış Yarkadaş İmamoğlu'nun ismini talaffuz etti. İşte Ekrem İmamoğlu hakkında merak edilen detaylar...

Ekrem İmamoğlu kimdir? Peki İmamoğlu halen İstanbul'da hangi ilçenin belediye başkanı? CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu mu olacak? Bütün bu sporuların yanıtı ve İmamoğlu'nun hayatına dair detaylar yazımızda. 

CHP İSTANBUL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EKREM İMAMOĞLU MU OLACAK? 

CHP’de İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için adı geçen Ekrem İmamoğlu İstanbullu seçmenler tarafından merak ediliyor. Habertürk'te yayınlanan "Enine Boyuna" programına katılan eski İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığıyla ilgili çarpıcı açıklamalarlada bulundu.

18-11/30/ekrem-imamoglu-kimdir.jpg

EKREM İMAMOĞLU KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞECEK

CHP Genel Merkezi'nin önünde iki isim olduğunu belirten Yarkadaş, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ekrem İmamoğlu ile görüşeceğini duyurdu.

İMAMOĞLU ADAY OLURSA 'İSTİFA EDİP, GÖREVİ BIRAKACAK'

Kılıçdaroğlu'nun aklındaki ilk ismin İmamoğlu olduğunu iddia eden Yarkadaş, kritik görüşmenin cumartesi günü olacağını belirterek "Adaylık olursa, İmamoğlu istifa edip görevi yardımcısına bırakacak" ifadelerini kullandı.

18-11/30/ekrem-imamoglu.jpg

EKREM İMAMOĞLU'NUN KOLTUĞUNA: BEYLİKDÜZÜ'NE SÜLEYMAN ÇELEBİ

Öte yandan Yarkadaş, İmamoğlu'nun İstanbul adayı olması durumunda CHP'nin Beylikdüzü Belediye Baaşkanı adayı olarak Süleyman Çelebi'nin gösterileceğini söyledi.

İSTANBUL İÇİN DİĞER SEÇENEK GÜRSEL TEKİN OLACAK

Yarkadaş; İmammoğlu'nun adaylık teklifini geri çevirmesi durumunda ise Kılıçdaroğlu'nun aklındaki diğer ismin Gürsel Tekin olduğunu belirtti.

18-11/30/ekrem-imamoglu-chp-istanbul-adayi.jpg

EKREM İMAMOĞLU KİMDİR? 

Ekrem İmamoğlu, 1970`te Trabzon’da doğdu.

Trabzon Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olarak yine İstanbul Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisans eğitimi aldı.

1992`de inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketinde iş hayatına başladı. Bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Okul yıllarında amatör olarak futbol oynadı.

Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Beylikdüzüspor Kulübü’nde yöneticilik yaptı.

2009’da CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı oldu.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi. Beylikdüzü’nün sosyal ve kültürel hayatında etkin rol oynayan İmamoğlu, birçok sivil toplum kuruluşuna üyedir. Evli ve 3 çocuk babası olan İmamoğlu, 1991’den bu yana Beylikdüzü’nde yaşıyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN