Ekrem İmamoğlu eşi, çocukları kimdir?

Ekrem İmamoğlu eşi, çocukları kimdir?

CHP Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. CHP adayının eşi, çocukları hakkında merak edilenler haberimizde. İmamoğlu, 1970 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir. Trabzon Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun oldu. CHP'ye 2008 yılında üye olan İmamoğlu, 2009 Yerel Seçimleri'nde Beylikdüzü belediye başkanlığı için aday adayıydı. 2014 yılı seçimlerinde 2014 Beylikdüzü Belediye Başkanı oldu. Ekrem İmamoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? sorularının yanıtı ve daha fazlası detayda...

Ekrem İmamoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? sorularının yanıtını merak eden vatandaşlar için araştırdık. Haberimizde Ekrem İmamoğlu eşi, çocukları hakkında merak edilen her şey var. CHP'li Ekrem İmamoğlu, CHP'nin İBB Meclis üyeleriyle biraraya geldi ve İstanbul için planlarını anlattı. 

EKREM İMAMOĞLU KİMDİR?

4 Haziran 1970 Trabzon doğumlu olan Ekrem İmamoğlu Trabzon Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun oldu. İnsan kaynakları ve yönetimi bilim dalında yüksek lisans eğitimi alan Ekrem İmamoğlu, 1992’de inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketinde iş hayatına başladı.

Okul yıllarında amatör olarak futbol oynayan Ekrem İmamoğlu Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Beylikdüzüspor Kulübü’nde yöneticilik yaptı. 2009’da CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı olan Ekrem İmamoğlu 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi.

Dilek İmamoğlu ile evli plan Ekrem İmamoğlu'nun 1 kız 2 erkek çocuğu var.

18-12/16/ekrem-imamoglu-kimdir.jpg

EKREM İMAMOĞLU'NUN SİYASİ HAYATI

CHP'ye 2008 yılında üye olan İmamoğlu, 2009 Yerel Seçimleri'nde Beylikdüzü belediye başkanlığı için aday adayı oldu. CHP MYK'nın 16 Eylül 2009'da İlçe Başkanlığı'na atanan İmamoğlu, aynı yıl CHP'nin Beylikdüzü 1. İlçe Kongresi'nde seçilen ilk İlçe Başkanı oldu.

2014 Yerel Seçimleri'nde CHP'nin Beylikdüzü Belediye Başkanı adayı olarak seçime katılan Ekrem İmamoğlu, oyların yüzde 50,83'ünü alarak Beylikdüzü Belediye Başkanı oldu. CHP, 2009 Yerel Seçimleri'nde ilçede yüzde 44,59 oy almıştı.

EKREM İMAMOĞLU İSTANBUL PLANLARINI PAYLAŞTI

Beylikdüzü Belediye Başkanı ve CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması beklenilen CHP'li Ekrem İmamoğlu, bugün kahvaltıda CHP'nin İBB Meclis üyeleriyle buluştu.

"İSTANBUL İÇİN PLANLARIMIZI PAYLAŞTIK"

İmamoğlu gerçekleşen kahvaltı sonrası açıklama yaparak, "CHP İBB Meclis Grup Başkanı Ertuğrul Gülsever ve Meclis Üyeleriyle bir araya gelerek hafta sonu mesaimize başladık. İki kıtanın buluşma noktası olan bu güzel kent için planlarımızı, hayata geçirmek için hazırlığına devam eden projelerimizi paylaştık" dedi.

18-12/16/ekrem-imamoglu-kimdir-nereli-kac-yasinda.jpg

AK Pati yönetiminde olan Beylikdüzü’nün CHP’ye geçmesini sağlayan isim oldu. Ramazan ayı içerisinde iftarı evinde yapmamasıyla bilinen İmamoğlu, 25 gün boyunca bir ihtiyaç sahibinin ihtiyaçlarını karşılayarak iftarını onlarla birlikte geçiriyor. Ekrem İmamoğlu, cumhuriyetçi değerlere tamamen bağlı biri olarak adlandırılıyor. Aynı zamanda da her 10 Kasım gününde Atatürk için mevlüt okutmasıyla da bilinen bir isim olarak dikkat çekiyor. 

Dedesi İstiklal gazisi, babası da eski MHP’li olan İmamoğlu, CHP kanadından seçime girmeye hazırlanıyor. Ekrem İmamoğlu’nun eşi olan Dilek İmamoğlu ise Beylikdüzü halkı tarafından tanınan bir isim. 2’si erkek 1 kız çocuğuna sahip olan ikili, aynı zamanda da sosyal yardımlar konusunda da aktif olarak adlandırılıyor.

19-03/31/ekrem-imamoglu.jpg

EKREM İMAMOĞLU OYUNU KULLANDI

İmamoğlu sandık başında yaptığı açıklamada, “İstanbul için çok güzel bir netice olacağını umut ediyorum” dedi. İmamoğlu, “İstanbul’umuz için hayırlı olsun. İstanbul için çok güzel bir netice olacağını umut ediyorum. Bu bir yerel seçim; 5 yıl boyunca hem İstanbul’un hem de Türkiye’nin bütün kentlerinin güzel bir yönetimle buluşması ve demokrasinin herkesin kucaklandığı, mutlu olduğu, huzurlu olduğu ve milletçe keyif aldığımız şehirlerin olduğu ve başta bütün bunların İstanbul’da yaşanmasını diliyorum. Umuyorum İstanbul en yoğun katılımlı oyu kullansın, günün sonunda bir kişinin bile burnu kanamadan sağlıklı, güvenli, huzurlu bir seçim günü yaşayalım” diye konuştu. Dilek İmamoğlu ise, “Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. İstanbullular için çok güzel bir geleceğin başlangıcı olacak. Hepimiz için hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı. Mehmet Selim İmamoğlu da, “Kazanacağına inanıyorum. Umarım gerçekten çok güzel bir gün olur. Adaletli ve güvenilir bir seçim olur. İstanbul için hayırlısı olsun” dedi.

“BUGÜN FİNAL GÜNÜ ASLINDA BİR YÖNDEN DE YENİ BİR BAŞLANGIÇ GÜNÜ”

İmamoğlu okuldan ayrılırken ise gazetecilerin yanıtladı. İmamoğlu, “Keyifli, mutlu, huzurlu kendi açımızdan tek bir olumsuz cümle kurmadan insanlara umut vererek, şehri anlatarak, İstanbul’un neler beklediğini yine İstanbulluya hissettirerek olağanüstü keyifli 102 gün geçirdik. Böyle bir süreci yaşatmaktan çok mutluyum, onur duyuyorum” dedi.

İstanbul’da seçime yoğun bir katılımın olmasını umut ettiğini söyleyen Ekrem İmamoğlu, “Bugün final günü aslında bir yönden de yeni bir başlangıç günü. Umut ediyorum tüm İstanbul yoğun bir şekilde oy kullanır. Geleceği olan 5 yılın düzgün şekilde yönetileceğine olan kararlılığını göstereceği yer sandık. Bizim kararlılığımız belli, hem yönetmeye hem de 5 yılın daha iyi geçmesi yönünde hazırlığımıza inanarak, güvenerek günün sonunda kimsenin burnu kanamasın. Sandıklardan atılan oyların aynı şekilde sayıldığı, neticeye dönüştüğü, tereddütlerin ortadan kalktığı ve bütün Türkiye’de aynı şekilde geçsin. Ülkemiz ve İstanbul’umuz için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

“VATANDAŞIMIZA VE GÖREVLİ ARKADAŞLARIMIZA GÜVENİYORUZ”

Seçim güvenliğine sorusunu İmamoğlu, ” Her şey hazır, bugün on binlerce insan görev yapıyor. Vatandaşımıza ve görevli arkadaşlarımıza güveniyoruz. Bizim kurduğumuz merkezin alt yapısına güveniyoruz. Biz de orada olacağız, en ufak bir aksilik olmadan her oya sahip çıkarak günün neticelerini oradan sizlerle paylaşıyor olacağım” cevabını verdi.
“Adil bir seçim olduğunu düşünüyor musunuz?” sorusunu ise Ekrem İmamoğlu, “Onu yarın konuşuruz” diye yanıtladı. Okul bahçesindeki vatandaşların alkışlarıyla uğurlanan Ekrem İmamoğlu, sohbet edip fotoğraf çektirdi. Çocuklarla yakından ilgilenen İmamoğlu, seçim sonucunu CHP’nin Seyrantepe’deki koordinasyon merkezinden takip edeceğini söyledi.

 CHP Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. CHP adayının eşi, çocukları hakkında merak edilenler haberimizde. İmamoğlu, 1970 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir. Trabzon Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun oldu. CHP'ye 2008 yılında üye olan İmamoğlu, 2009 Yerel Seçimleri'nde Beylikdüzü belediye başkanlığı için aday adayıydı. 2014 yılı seçimlerinde 2014 Beylikdüzü Belediye Başkanı oldu. Ekrem İmamoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? sorularının yanıtı ve daha fazlası detayda...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN