El Nino bitti derken çöl sıcağı belası geliyor! 4,5,6 Ağustos'a dikkat... O bölgelerimiz adeta cehennemi yaşayacak

El Nino bitti derken çöl sıcağı belası geliyor! 4,5,6 Ağustos'a dikkat... O bölgelerimiz adeta cehennemi yaşayacak

Son dakika haberi... Geçtiğimiz haftalarda hava sıcaklıklar rekor üstüne rekor kırarken bir anda gelen yağışlı hava derin bir nefes aldırdı. Sıcaklıklar 40 dereceye kadar ulaşırken vatandaşlar 'Hava sıcaklıkları daha da artacak mı? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. El Nino bitti derken çöl sıcağı belası geliyor! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, 4,5,6 Ağustos'a dikkat çekerek uyardı. Cehennem sıcaklıklar geliyor!

Afrika’dan gelen El Nino sıcaklıkları Çarşamba günü pik seviyeleri görmüştü. İstanbul'un bazı bölgelerinde hava sıcaklıkları 45 dereceyi görürken bunaltıcı hava tüm ülkesi esir almış durumda. Sıcaklarla birlikte bunalan vatandaşlar 'Hava durumu bugün nasıl? Hava sıcaklıkları daha da artacak mı?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. El Nino bitti derken çöl sıcağı belası geliyor! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, tarih verip uyardı. O bölgelerimiz adeta cehennemi yaşayacak! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ve Ordu ile gece saatlerinde Osmaniye çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

gfgfgf-2023-07-29t104029-511.jpg

Hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik beklenmiyor. Genellikle mevsim normalleri civarında, kuzey kesimlerde yer yer mevsim normalleri altında, güney ve doğu bölgelerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ÜNLÜ METEOROLOG UYARDI: O BÖLGELERDE ADETA CEHENNEM SICAĞI YAŞANACAK!

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ve genelde tahminleri doğru çıkan ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yeni bir uyarıda bulundu. Hava sıcaklıklarının daha da artacağını ve özellikle 4,5,6 Ağustos tarihlerinde pik yapacağını belirten Ökten, "4, 5 ve 6 Ağustos'ta Libya sıcakları, yerini Basra sıcaklarına bırakacak. İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu sezonun en sıcak günlerini yaşayacak. Batı bölgeler 26 Temmuz kadar olmasa da sıcak olacak. 6 Ağustos'tan sonra Balkanlar devreye girecek. 6 Ağustos'tan sonrası rahat..." uyarısında bulundu.

b45.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

29 TEMMUZ 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h1.png

30 TEMMUZ 2023 PAZAR GÜNÜ

h2.png

31 TEMMUZ 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h3.png

1 AĞUSTOS 2023 SALI GÜNÜ

h4.png

2 AĞUSTOS 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN