Elektrik ve doğal gaz fiyatlarına mayısta zam gelecek mi? Herkes panik içinde bekliyordu: Bakan Bayraktar duyurdu

Elektrik ve doğal gaz fiyatlarına mayısta zam gelecek mi? Herkes panik içinde bekliyordu: Bakan Bayraktar duyurdu

Türkiye'de yaşayan milyonlarca vatandaş giderek artan masraflar nedeniyle bütçesine yetişemiyor. Herkesin aklında dolaşan "Elektrik ve doğal gaz fiyatlarına mayısta zam gelecek mi?" sorusu sonunda açıklığa kavuştu. Herkes panik içinde bekliyordu, Bakan Bayraktar duyurdu...

Mayıs ayında elektrik ve doğal gaz zamlarıyla ilgili halkın endişesi giderek artarken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, konuya açıklık getirdi. Masraflara yetişemeyen ailelerin en büyük korkusu artacak masraflar. Elektrik ve doğal gaz için zam beklentisi devam ederken Bakan Bayraktar'ın açıklamaları yüreklere su serpti.

ELEKTRİK VE DOĞAL GAZA ZAM GELECEK Mİ?

Enerji fiyatlarının vatandaşların bütçesini zorlamaması için gerekli tedbirleri almayı sürdüren hükümet, önemli bir müjdeyi duyurdu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, yapılan açıklamada, Mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında herhangi bir artış olmayacağını belirtti.

Bakan Bayraktar, enerji fiyatlarında istikrarın devam etmesinin önemine vurgu yaparak, "Mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında herhangi bir artış olmayacak. Hükümet olarak enerji fiyatlarının vatandaşlarımızın bütçesini zorlamaması için gerekli tedbirleri almaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN