Emekli promosyonunda haziran müjdesi! Bankalardan güncelleme geliyor: En yüksek promosyon veren bankalar

Emekli promosyonunda haziran müjdesi! Bankalardan güncelleme geliyor: En yüksek promosyon veren bankalar

Emekli promosyon ödemelerinde haziran ayının gelmesiyle birlikte güncellemeler yapılıyor. Bankalar tarafından gelen promosyon güncellemeleriyle birlikte emeklilerin gündeminde "En çok emekli promosyonu" veren banka yer alıyor. Emeklilerin gündeminde yer alan promosyon ödemelerine dair bankalardan tek tek açıklamalar geliyor. Peki en yüksek promosyonu hangi banka veriyor? İşte tüm detaylar...

Emekli promosyon ödemelerinde güncellemeler tüm hızıyla devam ediyor. Emekli vatandaşların yakından takip ettiği promosyon açıklamalarına dair bankalardan müjdeli haber geliyor.

Emekli vatandaşların gündeminde ise "En yüksek promosyon veren banka hangisi?" sorusu yer alıyor. Sürekli olarak arama motorlarında araştırılan bu konu haziran ayı ile birlikte güncellendi. Emekli promosyonlarının güncellenmesiyle birlikte en yüksek veren bankalar da sık sık değişebiliyor.

is-bankasi-sistemlerde-yasanan-sorunun-giderildigini-acikladi-1629246698.webp

İŞ BANKASI

Emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan emekli vatandaşlar için promosyon ödemeleri duyuruluyor. İş Bankası'nda koşulsuz promosyon ödemeleri 7 bin 500 TL'ye kadar yükseliş sağlıyor.

Maaş aralığına göre yapılan promosyon ödemeleri belirlenen aralığa göre değişiklik gösteriyor. Emekli promosyonundan faydalanmak için maaş taşıma işlemi yaparak 3 yıllık taahhüt vermeniz gerekir.

qnb-finansbank-staj-basvuru-tarihleri-ve-detaylari.jpg

QNB FİNANSBANK

Emekli vatandaşların promosyon ödemelerinde en çok dikkatini çeken bankalardan birisi de QNB Finansbank oluyor. QNB Finansbank müşterilerine koşulsuz ve şartsız bir şekilde 8.000 TL'ye varan emekli promosyonu sunuyor.

CardFinans Emekli Kredi kartına özel emekli promosyon kampanyasında ise 1.200 TL'ye varan indirimler kazanıyor. Toplamda ise emekliye 9.200 TL tutarında ödeme yapıyor.

122736-541434566.jpg

DENİZBANK

Emekli vatandaşın gözdesi olan DenizBank, promosyon ödemelerinde rekor seviyeyi elinde tutmaya devam ediyor. Emekli aylığını DenizBank'a taşıyan emekli vatandaşlara 10.000 TL'ye varan emekli promosyon ödemeleri veriliyor. Emekli promosyonundan faydalanmak için 3 yıllık taahhüt ve yeni müşteri olmanız gerekiyor.

1027721576-2-0-1113-628-1920x0-80-0-0-dc8365e707e45f153e0ec56069014d33.jpg

AKBANK

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından emekliliği onaylanan vatandaşlara Akbank tarafından promosyon imkânı sunuluyor. Emekl promosyonu 7.000 TL'ye kadar verilirken ek olarak 1.500 TL chip-para ödemesi yapılıyor. Akbank tarafından emekli promosyonu alacak kişilere toplamda 8.500 TL promosyon ödemesi yapılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN