Emeklilere kurban bayramı müjdesi geldi! Haziran ayında tam 14.500 TL karşılıksız para ödenecek!

Emeklilere kurban bayramı müjdesi geldi! Haziran ayında tam 14.500 TL karşılıksız para ödenecek!

Emekliler için heyecan verici bir duyuru yapıldı. Bu bağlamda, emeklilere ekstra ödemeler dahilinde bu ayın ödeme miktarı belirlendi. Böylelikle, emekliler bu ay 14.500 TL'lik bir ödeme alacaklar.

EYT düzenlemesi resmileşerek, Ramazan Bayramı öncesinde neredeyse 2 milyon kişi emekli olma hakkına erişti ve bayram ikramiyesinden de faydalanma şansı elde etti. Ramazan Bayramı öncesinde, emeklilere iki kat mutluluk vaat edildi ve çifte ödeme yapılacağı bildirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan neşeli haberi duyurmuştu ve en düşük emekli maaşı 7.500 TL'ye çıkmıştı.

İNCELEMELER SÜRÜYOR

Bu ay EYT'li dahil tüm emeklilerin ortalama olarak 14.500 TL alacakları vurgulandı. Ödemeler ne zaman gerçekleşecek? Bayram ikramiyeleri arttırıldı mı? gibi konularla ilgili araştırmaların devam ettiği aktarıldı.

Bayram ikramiyelerine bir artış bekleyen milyonlarca emekli için henüz bir açıklama yapılmadı. Dün akşamki kabine toplantısının ardından emekli ikramiyelerinin ödeme tarihleri hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli bilgiler paylaştı. Resmi bir zam ilanı yapılmadı, ancak 3 bin lira olabileceği belirtildi. Ancak, zam yapılmazsa emeklilere Kurban Bayramı'nda 2 bin lira ikramiye ödenecek.

2-006.jpg

EMEKLİLER 14.500 TL ALACAK

Bildiğiniz gibi en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL oldu. Bunun yanında bankaların çeşitli kampanyaları mevcut. En düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL olması nedeniyle, promosyon miktarı da artırıldı ve emeklilere en az 5 bin lira promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi.

Tüm bu ödemeler dahilinde, en düşük emekli maaşı 7.500 TL, 2 bin lira Kurban Bayramı ikramiyesi ve 5 bin lira promosyon ödemesi ile birlikte bu ay emekliler toplamda 14.500 TL alacaklar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (20)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
20 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN