Emeklilerin cebini dolduracak ödeme! Promosyon heyecanı katlandı: En çok hangi banka veriyor?

Emeklilerin cebini dolduracak ödeme! Promosyon heyecanı katlandı: En çok hangi banka veriyor?

Emekliliğin tadını çıkaran vatandaşlara bankalardan müjdeler gelmeye devam ediyor. Promosyon ödemesini hala almayanlar için rekor rakamlar paylaşılıyor. En yüksek promosyon veren bankayı araştıran emekliler için güncel liste paylaşıldı. İşte en çok promosyon ödemesi yapan banka...

Emekli vatandaşların sık sık gündemine oturan promosyon ödemelerinde güncellemeler devam ediyor. Türkiye'de yaşanan ekonomik sıkıntılar ve hayat pahalılığı karşısında ilaç gibi gelen promosyon ödemelerinin güncel hali merak konusu oldu. Halen promosyon ödemesi almayanlar için bankalar güncel ödemeleri paylaştı.

EMEKLİNİN CEBİ DOLACAK

Promosyon ödemesini en yüksek yapan bankaları radarına alan emekliler, bankalar tarafından başlatılan kampanyalarla da ilgileniyor. 2023 yılının ikinci yarısı ile birlikte zamlanan emekli maaşlarıyla birlikte promosyon ödemeleri de gündeme geldi.

2022 yılından itibaren sürekli artan promosyon ödemeleri 10 bin TL'ye kadar yükseliş sağladı. Emekli maaşı zammı beklentinin altında kalmasıyla birlikte zorlanan emekliler bankaları araştırmaya başladı. Kredi kartı borçları biriken emekliler bankalardan gelecek promosyona göz dikiyor.

al0qmo-x.jpg

EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKA

Bankalar tarafından paylaşılan güncel verilere göre promosyon ödemeleri şu şekilde;

  • Albaraka Türk; 4500, 5500, 6000 ve 6500 TL promosyon veriyor. Fatura talimatı için ilave 500 TL veriliyor. Emekli yakınını getiren ilave 500 TL daha alıyor.
  • Akbank, 7000 TL’ye kadar promosyon veriyor. 2500 TL harcama sözüne 3000 TL chip para ödemesi de yapılıyor.
  • Denizbank, 5000 TL’ye kadar promosyon veriyor.
  • Fibabanka, 7500 TL promosyon vereceğini açıkladı.
  • Garanti BBVA, 7500 TL promosyona ek 1000 TL bonus ödemesi yapıyor.
  • Halkbank, en fazla 5000 TL kredi vereceğini açıkladı.
  • ING Bank, 8500 TL promosyon veriyor. Ayrıca otomatik fatura ödemesi talimatına 1500 TL ek promosyon ödemesi yapılıyor.

1371565.webp

PORMOSYON ALMA ŞARTLARI

Emekli promosyonundan faydalanabilmek için öncelikle promosyon alacağınız bankaya emekli aylığınızı taşımanız gerekir. Daha sonrasında ise 3 yıl boyunca o bankadan maaş alacağınıza dair taahhüt imzalayarak promosyon ödemesinden faydalanabilirsiniz. Promosyon ödemeleri emekli aylığınıza göre değişiklik gösterebiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN