En güzel ve anlamlı Kurban Bayramı mesajları ve kutlama sözleri

En güzel ve anlamlı Kurban Bayramı mesajları ve kutlama sözleri

İslam aleminde ve ülkemizde Kurban Bayramı coşkusu yaşanırken vatandaşlar; Whatsapp, SMS, Instagram, Facebook bayram mesajları ile yakınlarının bayramını tebrik ediyor. Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla resimli Kurban Bayramı sözleri göndermek önem kazandı. İşte, en yeni Kurban Bayramı mesajları...

Kurban Bayramı'nı sevdiklerinden uzakta geçirenler için en güzel bayram mesajları ve sözleri SMS, Whatsapp, Facebook, Instagram ile göndermek daha önemli hale geldi. Resimli, resimsiz, anlamlı, duygusal bayram mesajları bayram tebriklerini iletmekte önemli bir araç oldu. Evlerde Kurban Bayramı coşkusu yaşanırken sosyal medyada da bayram tebrik kartları sıkça paylaşılıyor. İşte, en çok paylaşılan ve en beğenilen bayram mesajları ve sözleri...

0720201050205019887.jpg

EN GÜZEL KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

20-21-22-23 Temmuz 2021 günlerini kapsayan Kurban Bayramı'nda kurban ibadetini yerine getiren vatandaşlar, bayram mesajları ile de manevi duyguların yoğun yaşandığı bugünün önemini anlamlı ve duygusal bayram kutlama sözleri ile sevdikleriyle paylaşıyor.

* Bizleri bayrama ulaştıran, bizlere bayram sevincini yaşatan Allah'a şükürler olsun. Milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı kutlu olsun.

* Dünyadaki zulmün son bulduğu, çocukların yüzlerinin güldüğü nice bayramlara kavuşmak dileğiyle, bütün Müslümanların Kurban Bayramı kutlu olsun.

* Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah'a. Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

* Mutluluk, huzur, hayırlarla dolu bugünden daha güzel yarınlar diliyorum mübarek Kurban Bayramınızı kutluyorum.

* "Onların (o hayvanların) ne etleri Allah'a ulaşır ne de kanları; O'na ulaşacak olan sadece sizin takvanızdır..." (Hacc, 22/37) Bayramımız mübarek olsun.

0720201050035017312.jpg

KISA VE UZUN BAYRAM TEBRİK MESAJLARI

* Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar!

* Kalplerde sevgi olsun, gözlerimiz ışık dolsun. Kurban Bayramınız kutlu olsun

* Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Kurban Bayramımız mübarek olsun.

* Yalnızlık ne uçsuz bucaksız okyanuslarda tek başına yol almak ne de bir çöl ortasında tek başına olmaktır. Yalnızlık sevdiklerinden uzak bayramlarda yalnız kalmaktır. Kurban Bayramınız kutlu olsun.

* Mübarek Kurban Bayramı'nı can-ı gönülden kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

0720201051005010882.jpg

ANLAMLI VE DUYGUSAL BAYRAM KUTLAMA SÖZLERİ

Kurban Bayramı'nın ulusumuza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim. Bayramınız mübarek olsun.

* Her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini diler; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

* Bayramın sizin, milletimiz ve ülkemiz için huzur, barış ve mutluluğa vesile olmasını temenni ederim.

* Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

*Bu güzel günlerin coşkusunu ailenizle, sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamanız temennisiyle kurban bayramınız mübarek olsun.

0720201051185012135.jpg

SMS VE WHATSAPP İÇİN KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

* Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.

* Yolumuzu gözleyen sevdiklerimizle tekrar kavuştuğumuz sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar olması dileğiyle. Kurban Bayramı'mız kutlu olsun.

* Bütün İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlar, bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim.

* Kurban Bayramı'nın bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum.

* Sağlıklı, huzurlu, mutlu nice Ramazan Bayramı'nı birlikte karşılamamız dileğiyle. Kurban Bayramı'nız kutlu olsun.

0720201052245015071.jpg

BABAYA VE ANNEYE BAYRAM KUTLAMA SÖZLERİ

* Çok kıymetli büyüklerim, hocalarım, arkadaşlarım, tanış olduğum, muhabbet duyduğum, aşina olduğum ahalinin mübarek Kurban Bayramı'nı tebrik ederim. Bayramlar bayram ola! Kutlu olsun.

* Bayramın sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum.

* Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günün hayırlara vesile olmasını dilerim. Kurban Bayramınız kutlu, dualarınız kabul olsun.

* En kötü gününüzün Bayram günü kadar neşeli umut dolu ve heyecanlı geçmesi dileğiyle bayramınızı kutlar savaşın olmadığı, barış ve kardeşliğin hüküm sürdüğü, İnsanların ölmediği bir dünya dileğiyle tüm İslam aleminin Kurban Bayramı kutlu olsun...

* Kurban Bayramının sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıkacağı, nefsani duygularımızı bir nebze olsun terbiye etmeye güzel bir vesile olmasını dilerim.

0720201050435013635.png

SEVGİLİYE VE EŞE BAYRAM MESAJLARI

* Bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan Kurban Bayramı kutlu olsun.

* Bayramın coşkusunu, mutluluğunu tüm aile bireyleriyle, komşularımızla paylaşarak daha da anlamlı hale getirdiğimiz güzel bir bayram dileğiyle. Bayramınız mübarek olsun.

* Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

* Sen var ya sen... Dünyanın en karizmatik, yüreği sevgi dolu, bilgili, çok yakışıklı (veya güzel), centilmen birinin yazdığı mesajı okudun. Hadi iyisin, senin de bayramını kutlarım.

60f433a186b247332ca0e383.jpg

2021 DİNİ GÜNLER TAKVİMİ

13 Şubat 2021 Cumartesi / Üç Ayların Başlangıcı

18 Şubat 2021 Perşembe / Regaib Kandili

10 Mart 2021 Çarşamba / Mirac Kandili

27 Mart 2021 Cumartesi / Berat Kandili

13 Nisan 2021 Salı / Ramazan Ayı 1. Gün

8 Mayıs 2021 Cumartesi / Kadir Gecesi

12 Mayıs 2021 Çarşamba / Ramazan Bayramı Arife Günü
13 Mayıs 2021 Perşembe / Ramazan Bayramı 1. gün
14 Mayıs 2021 Cuma / Ramazan Bayramı 2. Gün
15 Mayıs 2021 Cumartesi / Ramazan Bayramı 3. Gün

19 Temmuz 2021 Pazartesi / Kurban Bayramı Arife Günü
20 Temmuz 2021 Salı / Kurban Bayramı 1. Gün
21 Temmuz 2021 Çarşamba / Kurban Bayramı 2. Gün
22 Temmuz 2021 Perşembe / Kurban Bayramı 3. Gün
23 Temmuz 2021 Cuma / Kurban Bayramı 4. Gün

9 Ağustos 2021 Pazartesi / Hicri Yılbaşı

18 Ağustos 2021 Çarşamba / Aşure Günü

17 Ekim 2021 Pazar / Mevlit Kandili

2021 RESMİ TATİL GÜNLERİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN