Enkazdan kolu kesilerek çıkarılmıştı! Derya Balta'nın kucakladığı Hilal ayağa kalktı: Sözleri herkesi ağlattı

Enkazdan kolu kesilerek çıkarılmıştı! Derya Balta'nın kucakladığı Hilal ayağa kalktı: Sözleri herkesi ağlattı

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde yıkılan binanın enkazında kalmıştı ve kolu kesilerek enkazdan çıkarılmıştı! Derya Balta'nın kucakladığı Hilal ayağa kalktı! Sözleri ise herkesi ağlattı...

Türkiye, 6 Şubat'ta bir dizi depremle sarsılarak 11 ili etkilemiş ve binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olmuştu. Hatay'da yaşayan Hilal, ailesiyle birlikte depremin vurduğu bir anda enkaz altında kalmış ve umutsuz bir bekleyiş başlamıştı. Ancak, depremin 90. saatinde enkazdan sağ olarak çıkarılan Hilal, mucizevi bir kurtuluş hikayesine imza atmış ve birçok insan için umut kaynağı olmuştu.

GALATASARAYLI FUTBOLCU HAKAN BALTA'NIN EŞİ DERYA BALTA SAHİP ÇIKTI

1-hilal.webp

Hilal'in üzerine düşen kolon sonucu kolunu kaybetmesi, yaşadığı zorlu süreci daha da ağırlaştırmıştı. Ancak, Galatasaraylı futbolcu Hakan Balta'nın eşi Derya Balta, Hilal'e büyük bir destek olmak adına harekete geçti. Hilal'i yalnız bırakmayan Balta çifti, küçük kızın tüm tedavi masraflarını üstlendi.

"SEN BİZİM KAHRAMANIMIZSIN"

hilal.webp

Derya Balta, sosyal medya hesabında duygusal bir paylaşım yaparak Hilal'in yaşadığı zorlu süreci anlattı. Balta, Hilal'e yönelik duygusal ifadelerle dolu bir mesaj paylaşarak, "Sen bizim kahramanımızsın" dedi ve Hilal'in verdiği mücadeleyi takdirle anlattı.

Hilal'in geçirdiği operasyonlar ve fizik tedavilerin ardından ayakta durmayı başarması, destek verenlerin yüreklerini ısıttı. Derya Balta, paylaşımında, "Sen yürü, ben hep arkandayım güzel kızım" ifadelerini kullanarak Hilal'e moral ve güç verdi.

Paylaşımın tamamı:

"Seninle ilk konuşmamda 'sen bizim kahramanımızsın' demiştim. Anlamamıştın...
324 gün.(10 ay 21 gün) Çok büyük savaşlar verdin. Gerçek bir kahraman gibi başını öne hiç düşürmedin. Ağladın ama hep dik durdun. Şimdi ayaktasın. Kimseye muhtaç kalmadan yürümeye devam edebileceksin inşallah. Ailen için verdiğin sözlerin arkasına koşarak gideceksin.
Senin için ne yazsam az...
Bunu toparlayacak afilli sözlerim de yok zaten.
Sen geldin işte... Ansızın... Belki de ben hep seni bekledim... Ya da melek ailen gönderdi seni bana... Kimbilir...
Melek ailenin yerini tutamayız bunu da istemeyiz zaten ama senin kocaman bir ailen daha var.
Sen yürü ben hep arkandayım, düşersen kaldırır yine sıvazlarım sırtını.
Bundan sonra atacağın her adım seni mutluluğa götürsün bal kızım
Seni hep çook seveceğim... "

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN