Erdoğan, NATO'yu Rusya'ya karşı harekete çağırdı: Nasihatle bir yere varılmaz

Erdoğan, NATO'yu Rusya'ya karşı harekete çağırdı: Nasihatle bir yere varılmaz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO'yu Rusya'ya karşı harekete çağırarak "NATO'ya karşı tavrımız bellidir. Kınama şölenine dönmemeli, gereken yapılmalı. Herkes bol bol nasihat çekiyor. Böyle bir yere varmak mümkün değil. NATO daha kararlı bir adım atmalı" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya-Ukrayna kriziyle ilgili konuştu. Cumhurbaşkanı, NATO'nun artık net bir adım atması gerektiğini söyleyerek "NATO'ya karşı tavrımız bellidir. Kınama şölenine dönmemeli, gereken yapılmalı" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"NATO toplantısı yapmadan önce konuşmak uygun olmaz. NATO'ya karşı tavrımız bellidir. Kınama şölenine dönmemeli, gereken yapılmalı. NATO daha kararlı bir adım atmalı. Bugünkü toplantıda da bütün liderlerin duruşunu görerek biz de tavrımızı koyacağız.

AB ve batıcı bütün zihniyetler ciddi ve kararlı bir duruş sergilemedi. Herkes bol bol nasihat çekiyor. Böyle bir yere varmak mümkün değil. Atılan bir adım yok. NATO'nun bugünkü toplantısında ne gibi adımlar atılacak bunu konuşacağız.

Havadan tahliye olmadığı için karadan güvenli bölgelerden gerekli olan her şeyi yapacağız. Vatandaşlarımızın başkonsolosluklarımıza giderek başvurmaları gerekiyor."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN