Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti

Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Ataşehir'de samuray kılıçlı saldırı sonucu öldürülen Başak Cengiz'in Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcı ile öldürülen Başak Cengiz'in Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Erdoğan, 2 gün önce de Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün Cengiz ailesini ziyaret ettiği sırada telefona taziye dileklerini iletmişti. Anne Beyhan Cengiz ile de görüşen Erdoğan, "Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. Yani bu dünyada maalesef böyle caniler, hainler ne yazık ki demek ki varmış. Allah sabrınızı arttırsın inşallah" diye konuşmuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Klıçdaroğlu, DEVA lideri Ali Babacan ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un da aralarında bulunduğu çok sayıda siyasi de Başak Cengiz'in ailesini ziyaret etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN