Erdoğan'dan emekliye seçim müjdesi! Bayram ikramiyesine ballı zam! Emekli yaşadı

Erdoğan'dan emekliye seçim müjdesi! Bayram ikramiyesine ballı zam! Emekli yaşadı

Seçimlerden önce emeklilere 2. kez zam müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, en düşük emekli maaşının iyileştirileceğini duyurmuştu. Seçimi kazanan Erdoğan'dan sonra bir müjdeli haber daha geldi. Kurban Bayramı ikramiyesinin tutarı değişti. Emekliler bayram öncesinde o parayı alacak

En düşük emekli maaşına tekrar zam müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca emekliyi sevindirmişti. Emeklilere seçim sonrası bir haber daha geldi. Kurban Bayramı ikramiyesi bekleyen emekliler zamlı ikramiye alacak.

maas.jpg

Kesenin ağzını seçimden dolayı açan emeklilere peş peşe müjdeli haber vermişti. 7.500 lira olan emekli maaşına yüzde 45 daha zam geleceği iddia edildi. Kurban Bayramı'na kısa bir süre kalmasıyla beraber gözler bayram ikramiyesine döndü.

Kurban Bayramı'na günler kala emekli ikramiyeleri de merak konusu oldu. Bayramdan önce emeklilerin hesabında 1100 lira yerine 2000 TL yatacak.

EMEKLİYE BAYRAM İKRAMİYESİ YÜKSELDİ

Emekliler yıllardır 1100 lira bayram ikramiyesi ödeniyordu. Bu yıl Ramazan Bayramı ikramiyesi emekliler için 2 bin liraya yükseltilmişti. Emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesi olarak da yine 2 bin TL yatırılacak.

Emeklilerin maaşına ve ikramiyeleri için de yeni zam sinyali geldi. Buna göre en düşük emekli maaşının 10 bin ila 11 TL arasında olacağı tahmin ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN