Erdoğan'dan seçimi kaybettirecek karar! Herkes şaşkın: En büyük kozunu kullanmayacak

Erdoğan'dan seçimi kaybettirecek karar! Herkes şaşkın: En büyük kozunu kullanmayacak

14 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimi her geçen gün yaklaşırken iktidara yakınlığı ile bilinen Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyası hakkında dikkat çekici bir iddia ortaya attı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçim kararını 10 Mart cuma günü imzaladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlerle ilgili imzayı attıktan sonra açıklamalarda bulunarak "Biraz önce Anayasamızın 116. maddesinin verdiği yetkiyle 18 Haziran 2023 tarihinde yapılması gereken seçimlerin 14 Mayıs'ta yenilenmesi kararını imzalıyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamasıyla birlikte Türkiye, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçim sürecine resmen girdi. Seçimin, Millet İttifakı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında geçmesi beklenirken Erdoğan'dan sürpriz bir hamle geldi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ilk günlerinde açıklamalarıyla tepki toplayan, iktidara yakınlığı ile bilinen Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Erdoğan'ın seçim kampanyası hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı.

AHMET HAKAN "STRATEJİLERİN EN KÖTÜSÜDÜR BU" DİYEREK DUYURDU

Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en büyük kozu olan mitingleri bu seçim döneminde yapmayacağını öne sürdü.

Hürriyet gazetesindeki köşesinde "Özlem Zengin yalnız değildir" başlıklı bir yazı kaleme alan Ahmet Hakan, şunları söyledi:

"Bu seçim döneminde.... Erdoğan’ın miting yapmayacağı söyleniyor. Eğer bu bilgi doğruysa... Stratejilerin en kötüsüdür bu. Taktiklerin en isabetsizidir bu.

Erdoğan’ın miting yapmadan kampanya yürütmesi... Kambersiz düğün yapmak gibidir. Şarjsız telefonla konuşmaya çalışmak gibidir. En büyük kozu, masaya sürmemek gibidir. Karşı tarafa muazzam bir armağan vermek gibidir. Dikiz aynasız araba kullanmak gibidir. Ödül mamasız kalmış Sekter gibidir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN