İşte Erdoğan'ın yurt dışı programı: Gelenek değişmedi

İşte Erdoğan'ın yurt dışı programı: Gelenek değişmedi

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için sandığa giden Türkiye, Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı 3. kez görevlendirdi. Yurt dışı programı netleşen Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinde olduğu gibi ilk ziyaretini KKTC ya da Azerbaycan’a gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı seçimini üçüncü kez kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonrası geleneksel olan ilk yurtdışı ziyaretini KKTC ya da Azerbaycan’a yapacak.

Hürriyet'te yer alan habere göre, geleneği bozmayan Erdoğan, AB ve 20’ye yakın ülke liderinin katılacağı Avrupa Siyasi Topluluğu toplantısı için gideceği Moldova ziyaretini iptal etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilk yurt dışı ziyaretinde eşi Emine Erdoğan’ın da eşlik etmesi bekleniyor.

Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ilk yurt dışı ziyaretlerini yine Azerbaycan ve KKTC'ye gerçekleştirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN