Esenyurt'taki kadın cinayetinde kahreden gerçek: 5 ay önce şikayetçi olmuş

Esenyurt'taki kadın cinayetinde kahreden gerçek: 5 ay önce şikayetçi olmuş

Esenyurt'ta metrobüsten indikten dakikalar sonra ara sokakta öldürülen Kader Gökçe'nin, 14 Aralık'ta Alpaslan Çay'dan "kasten yaralama ve yağma" suçlamasıyla şikâyetçi olduğu ortaya çıktı.

Esenyurt'ta dün saat 19.30 sıralarında meydana gelen olayda Kader Gökçe (23), Haramidere Sanayi Metrobüs Durağı'nın üst geçidinden indikten dakikalar sonra Alpaslan Çay'ın yanına geldi. 28 yaşındaki Alpaslan Çay, kolundan tutarak zorla ara sokağa götürdüğü Kader Gökçe'nin boynuna silahla ateş etti. Çay, ardından aynı silahla intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olan iki kişiyi de hastaneye kaldırdı. Gökçe ve Çay, kaldırıldığı hastanelerde hayatını kaybetti.

'KASTEN YARALAMA VE YAĞMA' ŞİKAYETİ

Olay sonrasında yapılan incelemede çeşitli suçlardan kaydı olduğu ortaya çıkan Alpaslan Çay'ın Kader Gökçe ile eski sevgili oldukları belirlendi. Yapılan incelemede Kader Gökçe'nin 14 Aralık'ta Bakırköy Aileici Büro Amirliğine gelerek tehditten dolayı Alparslan Çay'dan şikayetçi olduğu öğrenildi. 6 Ocak'ta ise Alpaslan Çay'ın Beyoğlu Haliç Polis Merkezi Amirliğine gelerek "kasten yaralama ve yağma" iddiasıyla Kader Gökçe'den şikâyetçi olduğu belirlendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN