Samsun’da üniversite öğrencisi 19 yaşındaki kadın ölü bulundu

Samsun’da üniversite öğrencisi 19 yaşındaki kadın ölü bulundu

Samsun’da üniversite öğrencisi 19 yaşındaki kadın, kaldığı özel yurttaki odasında ölü olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ederken kadının ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı.

Samsun’un Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi’nde bulunan özel bir yükseköğretim kız öğrenci yurdunda kalan 19 yaşındaki Ceydan Öztürk, arkadaşları tarafından bugün yatağında ölü bulundu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Samsun Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü birinci sınıf öğrencisi Öztürk’ü odasındaki yatağında hareketsiz halde fark eden arkadaşları, durumu yurt görevlilerine ve polise haber verdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yurda giden sağlık ekipleri ve polis, kadının yaşamını yitirdiğini tespit etti. Genç kadının ölümü şüpheli bulundu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sinoplu olduğu belirtilen genç kadının kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi. Ceydan Öztürk’ün cenazesi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN