Eşini darp eden erkeğe 2 bin lira para cezası

Eşini darp eden erkeğe 2 bin lira para cezası

Kocaeli'de eşini darp eden erkeğe 2 bin 240 lira para cezası verildi. Şüpheli, ifadesinde eşinin gözlerinin neden morardığını bilmediğini, kendisini çok sevdiğini söyledi.

Kocaeli'de eşini darp ederek yaralayan erkeğe 2 bin 240 lira para cezası verildi. Kocaeli 5. Asliye Ceza Mahkemesince açıklanan gerekçeli kararda, müşteki Hatice E'nin daha önce alınan ifadesine yer verildi.

Eşi tarafından darp edildikten 3 gün sonra bir kişinin kendisini videoya çektiğini aktaran Hatice E, daha sonra polislerin kendisini hastaneye götürdüğünü belirtti. Hatice E, herhangi bir tedbir kararı istemediğini, eşiyle tekrar bir araya gelmek istediğini belirttiği ifadesinde, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını kaydetti.

'2 BİN 240 LİRA PARA CEZASI'

Duruşmada daha önce alınan savunmasına yer verilen şüpheli Hikmet E. de eşinin gözlerinin neden morardığını bilmediğini, kendisini çok sevdiğini dile getirdi.

Davayı karara bağlayan mahkeme, eşini eliyle vurarak darp ettiğinin doktor raporuyla anlaşıldığına hükmederek, şüpheli Hikmet E'ye 2 bin 240 lira adli para cezası verdi. Hükmün açıklanması geri bırakıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN