Esenyurt'taki tekel bayi cinayetinde çarpıcı iddia: Kan parası aldı, şikayetini geri çekti

Esenyurt'ta 28 Temmuz'da iki kişinin hayatını kaybettiği tekel bayisi saldırısında yeni bir gelişme yaşandı. 20 yaşındaki Batuhan Bayındır’ın ailesinin 3 milyon TL karşılığında şikayetini geri çektiği ileri sürüldü

İstanbul Esenyurt'ta bir tekel bayisine düzenlenen ve günlerce konuşulan silahlı saldırıda ölen Batuhan Bayındır'ın ailesinin şikayetini geri çektiği iddia edildi. Davanın avukatı Kerim Bahadır Şeker, " 3 milyon TL, ölen Bayındır'ın aile yakınlarına verilmiş" dedi.

TV100’den Rojda Altintaş’ın haberine göre, Batuhan Bayındır’ın ailesi 3 milyon lira karşılığında şikayetini geri çekti.

3 MİLYON TL İKİ EV BİR KAMYONET BİR ARABA

Saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzan’ın avukatı Erzan, “Öğrenmiş olduğumuz bilgilere göre 3 milyon TL ölen Batuhan Bayındır’ın aile yakınlarına verilmiş. 3 milyon TL karşılığında da hesabına yatırıldıktan sonra dosyadan şikayetleri geri çekilmiş.” diye konuştu.

Ayrıca 3 milyon TL’nin üzerine de aileye iki ev, bir kamyonet ve bir araba da verildiği avukat tarafından iddia edildi.

Benzer teklifin çok daha fazlası da hayatını kaybeden Yunus Emre Erzan’ın ailesine de yapıldığı ileri sürüldü.

NE OLMUŞTU?

29 Temmuz gecesi saat 00.15 sıralarında Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki tekel bayine gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen şüpheliler araçla Batuhan Bayındır, Yunus Emre Erzen ve Yusuf Erzen'nin bulunduğu tekel bayisine geldi.

Tekel bayisindeki üç kişiyi tehdit etmeye başlayan saldırganlar, önce işkence yapmaya başladı ardından yanlarında getirdikleri silahlarla Batuhan Bayındır, Yunus Emre Erzen, Yusuf Erzen'e kurşun yağdırıp kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Batuhan Bayındır ile Yunus Emre Erzen'nin öldüğü Yusuf Erzen'nin ise yaralandığını belirlendi. Ağır yaralanan Erzen, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi.

Polis ekipleri olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından kaçan saldırganları yakalamak için inceleme başlattı. Aynı tekel bayisine iki ay önce de benzer bir silahlı saldırı yapıldığı ancak ölü ve yaralanın olmadığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN