Evde boş tüpü bulunanlar dikkat! Bu kampanya tam size göre! 31 Marta kadar boş tüp kalmayacak

Evde boş tüpü bulunanlar dikkat! Bu kampanya tam size göre! 31 Marta kadar boş tüp kalmayacak

Evde, ofiste ve işyerinde mutfak tüpü kullananları ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Aygaz evde bulunan boş tüplerin LPG ile doldurulacağını açıkladı. Kampanyanın 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olduğu duyuruldu. İşte Aygaz kampanya detayları…

Türkiye'ye felaketi yaşatan Kahramanmaraş depreminin ardından bölgede yardım çalışmaları da devam ediyor. Birçok kurum bölgeye yardım gönderirken aygaz'da depremzedeleri unutmadı. Aygaz tarafından yapılan açıklama kapsamında boş tüplerini getirenlerin deprem bölgesine destek sağlayacağı belirtildi. Mart sonuna kadar boş tüplerini getirenler dolum yaptırarak deprem bölgesine destekte bulunabilecek. İşte Aygaz kampanya detayları…

AYGAZ'DAN DEPREMZEDELERE YARDIM

14 Şubat ve 31 Mart tarihleri arasında geçerli olan kampanyanın detayları belli oldu. Aygaz tarafından yapılan açıklama kapsamında Aygaz tüplügaz bayilerinde geçerli olacak kampanyanın detayları paylaşıldı. Kampanya kapsamında boş tüplerini getirenler dolum yaptırarak deprem bölgesine destekte bulunabiliyor.

aygaz.jpg
Aygaz mobil uygulaması üzerinden üye olan müşterilerin boş tüplerini yardıma dönüştürebileceği ifade edildi. Uygulamada boş tüplerini yardıma dönüşsün bölümünden gerekli bilgileri doldurarak kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz. Ücretsiz olarak teslim alınan 2 kg ve 12 kglık tüpler Aygaz tarafından LPG doldurularak AFAD ile koordineli olarak deprem bölgesine gönderilecek. Kampanya hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler Aygaz Mobil,aygaz.com.tr ve 444 4 999 numaralı telefondan merak ettikleri soruların yanıtlarını alabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN