Eyüp Aksu'dan İBB Başkanı İmamoğlu'na tebrik mesajı

Eyüp Aksu'dan İBB Başkanı İmamoğlu'na tebrik mesajı

31 Mart yerel seçimleri geçtiğimiz pazar günü tamamladı. Gözler İstanbul'a çevrilirken kazanan isim Ekrem İmamoğlu oldu. Dönem dönem İstanbul'daki taksi sorununa dair konularda ters düşen Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu, İmamoğlu'nu tebrik etti.

Türkiye'de milyonlarca vatandaş sandık başına gitmesiyle yerel seçim tamamlandı. Büyükşehirlerde CHP'nin yönetim sayısını artırması 31 Mart seçimlerine damga vurdu.

Seçim sonuçlarında en çok merak edilen il ise İstanbul olmuştu. Mevcut Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sandıkta yeniden kazanan isim oldu.

İstanbul'da giderek karmaşık hal alan taksi sorununda dönem dönem Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ve İBB Başkanı İmamoğlu arasında tartışma çıkıyordu.

Aksu, son zamanlarda AK Parti İstanbul Adayı Murat Kurum'a da desteğini belirtmişti. Aksu, "Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum" ifadelerini kullanmıştı.

AKSU'DAN İMAMOĞLU'NA TEBRİK

Aksu, seçimleri kazanan İmamoğlu'nu tebrik etti.

Aksu sosyal medya paylaşımında, "31 Mart Mahalli İdareler seçimlerini, büyük bir olgunluk ve demokrasi şöleni içerisinde geride bıraktık. Sonuçların, ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Başta yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen sayın Ekrem İmamoğlu beyefendi olmak üzere tüm belediye başkanlarına tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN