'Fatih Terim Fonu'nun teftiş raporunda çarpıcı detay: Ortalama zekaya sahip kişiden…

'Fatih Terim Fonu'nun teftiş raporunda çarpıcı detay: Ortalama zekaya sahip kişiden…

Futbol camiasında birden fazla kişiyi ilgilendiren ve 'Fatih Terim Fonu' olarak da bilinen dolandırıcılıkta yeni detaylar ortaya çıkıyor. Denizbank'ın olayla ilgili teftiş raporu öğrenilirken, raporda çarpıcı ifadeler yer aldı. Ortaya çıkan raporda, "Erzan'ın 46 gün vadede dolar bazında %253 getiri vaadine inanılmış olsa bile bu dokümanlardan şüphelenilmemesi, elden ve üçüncü kişi üzerinden para verilmesi, ortalama zekaya sahip herhangi bir kişiden beklenmeyecek bir davranıştır" denildi.

Türkiye'nin son günlerde en çok konuşulan konularından biri olan ve 'Fatih Terim fonu' olarak da bilinen olayın detayları ortaya çıkmaya devam ediyor.

Türk tarihine adını altın harflerle yazmış olan teknik direktör Fatih Terim'in Denizbank Levent Şube Müdürü ve aynı zamanda kendisinin de bir dönem finans danışmanı olan Seçil Erzan'a 300 bin dolar vererek başlayan dolandırıcılık olayında eski futbolcular Arda Turan, Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera bunula birlikte Volkan Bahçekapılı, Buse Terim'in de olduğu çok sayıda kişinin adı geçiyor.

TEFTİŞ RAPORU ORTAYA ÇIKTI

Türkiye'nin gündemine oturan olayda Denizbank’ın teftiş raporu ortaya çıktı. Sözcü Gazetesi’nden İsmail Saymaz, yazısında Denizbank’ın teftiş raporunu da paylaştı.

Yayımlanan raporda, "Erzan'ın 46 gün vadede dolar bazında %253 getiri vaadine inanılmış olsa bile bu dokümanlardan şüphelenilmemesi, elden ve üçüncü kişi üzerinden para verilmesi, ortalama zekaya sahip herhangi bir kişiden beklenmeyecek bir davranıştır” ifadeleri yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN