Gaziosmanpaşa'da feci kaza: Ölümden kıl payı kurtuldular

Gaziosmanpaşa'da direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, park halindeki bir otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, arkasındaki bir başka otomobilin üzerine çıkınca kaldırımda yürüyen 1'i çocuk 3 kişi ölümden döndü. O anlar sokaktaki güvenlik kamerasına yansıdı. Araçlar ise çekici tarafından otoparka koyuldu.

Gaziosmanpaş'da geçtiğimiz akşam Şemsipaşa Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde bir kaza meydana geldi. Bir otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince park halindeki bir otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan park halindeki otomobil, arkasında duran bir başka otomobilin üzerine çıktı. O esnada yolda yürüyen 1'i çocuk 3 kişi kaçarak kazadan kıl payı kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin tutanak tutmalarının ardından kazaya karışan 3 araç, çekici yardımıyla otoparka çekildi

"YOLDAN GEÇENLERİ ALLAH KORUDU"

Kazayı gören Orhan Çimen, "Araba bu taraftan geliyordu. 2 araba park halindeyken siyah araba öndekine vurdu. Vurmanın etkisiyle de diğer arabanın üstüne çıktı. Fren yerine gaza mı bastı, ne oldu bilmiyoruz. Yoldan geçenleri Allah kurtardı. Çok korktular. Vuran arabanın içinde de çocuk vardı, o da çok korkmuştu. Bayağı hasar vardı araçlarda. Ölü ya da yaralı yok, hasar oluştu sadece" dedi.

Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yoldaki aracın park halindeki araca çarptığı, park halindeki aracın arkasındaki otomobilin üzerine çıktığı ve kaldırımda yürüyen 1'i çocuk 3 kişinin ölümden döndüğü anlar görülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN