Gelecek Partili İsa Mesih Şahin'den Sinan Ateş'in annesine destek: Hak yerini bulacak inşallah

Gelecek Partili İsa Mesih Şahin'den Sinan Ateş'in annesine destek: Hak yerini bulacak inşallah

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in cinayetinin ilk duruşmasına katılan Gelecek Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin, Ateş'in annesi Saniye Ateş'in yanına gidip "Hak yerini bulacak inşallah" diyerek desteğini iletti.

Ankara'da 30 Aralık 2022'de suikastla öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in cinayetinin ilk duruşması, bugün Sincan Cezaevi Kampüsü’nde görülmeye başladı.

Duruşmaya Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ve annesi Saniye Ateş'in yanı sıra birçok siyasi de katıldı.

Salonda hazır bulunan isimlerden olan Gelecek Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin, Saniye Ateş'in yanına gidip "Hak yerini bulacak inşallah" diyerek desteğini gösterdi. Saniye Ateş de Şahin'e "Allah'a emanet olun" diye yanıt verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN