Gelecek Partisi'nden Doğu Türkistan videosu

Gelecek Partisi sosyal medyadan yayınladığı mesajda Doğu Türkistan halkına verdiği desteği gösterdi. Paylaşılan video Doğu Türkistan yalnız değildir,Mutlaka kazanacaksınız" başlığı ile yayınlandı .

Gelecek Partisi sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Doğu Türkistan'a destek verdi.

"Doğu Türkistan yalnız değildir, Mutlaka kazanacaksınız" başlığı altında paylaşılan videoda ilk olarak Binali Yıldırım'ın Doğu Türkistan ile ilgili sözlerine yer verildi. Paylaşılan videoda Yıldırım'ın "Düşüncemiz çok açık ve net Çin'in toprak bütünlüğü, egemenliği bizim için çok önemli" dediği anlar paylaşıldı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı konuşmalarda Doğu Türkistan'da yaşanan zulmü dile getirilişi paylaşılırken, Davutoğlu'nun "Biz susmayacağız Doğu Türkistan ile yatıyoruz Doğu Türkistan ile kalkıyoruz " sözlerine de yer verildi.

Doğu Türkistan'a gözlerinizi kapatmayın diyen Gelecek Partili Selçuk Özdağ ve "Yaşasın kardeş Doğu Türkistan halkının emsalsiz mücadelesi "diyen Gelecek Partisi Dış ilişkiler Başkanı Ümit Yardım'ın sözlerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN