Gelen sese giden vatandaşlar gördükleri manzara karşısında hayatının şokunu yaşadı! Kuyudan çıkanı görünce...

Gelen sese giden vatandaşlar gördükleri manzara karşısında hayatının şokunu yaşadı! Kuyudan çıkanı görünce...

Kayseri'nin İncesu ilçesinde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Mantar toplamaya çıkan 3 kişi, duydukları ses üzerine dehşete düştü. Sesin çıktığı yere giden şahıslar gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Kuyudan çıkanı görünce gözlerinize inanamayacaksınız.

Türkiye'nin birçok kentinde farklı olaylar yaşanmaya devam ediyor. Kayseri'de meydana gelen son olay ise akıllara durgunluk verdi. Mantar toplamaya çıkan 3 kişi duydukları seslere gitti. Buldukları kuyudan çıkan hayvanı görünce gözlerinize inanamayacaksınız. Köylüler hayatının şokunu yaşadı!

b1.jpg

İŞ MAKİNESİ İLE KURTARDILAR

İlçeye bağlı Örenşehir'de Muhtar Gökhan Yolageldi ile arkadaşları düzlük bir arazide mantar toplamaya gitti. Arazide gezen şahıslar kuyuya düşmüş olan bir manda gördü. Harekete geçen Muhtar Yolageldi ve arkadaşları, mandayı kurtarmak için iş makinesi getirdi.

b2.jpg

Vatandaşlar, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonunda yaklaşık 2 metre derinliğinde ve ağız kısmı 50 santim genişliğinde olan kuyuya düşen mandayı iş makinesi ile kurtardı.

VATANDAŞLARA ÇAĞRIDA BULUNDU

Bu tarz durumlarda vatandaşların duyarlı olması gerektiğini vurgulayan Örenşehir Mahalle Muhtarı Yolageldi, "Mahalleden 3 arkadaşlar bölgemizde bulunan alana mantar toplamaya gittik. Dolaşırken bir kapak açık, ne olduğunu tam bilemedik. Yanına gittiğimizde baktık ki içerisinde bir hayvan var, malak. Bir ağabeyimizi aradık, sağ olsun kepçe yolladı. 1 saat uğraştık, hayvanı sağ salim çıkardık. Biz oraya gitmeseydik hayvan muhtemelen orada ölecekti. Hem hayvanın canına hem de mal sahibinin cebine zararı olacaktı. Ricamız, bu tür kapakları kapalı tutalım. Çocuklarımız da, biz de düşebiliriz. Lütfen duyarlı olalım, bu tür açık yerleri kapalı tutalım." açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN