Haluk Bayraktar: Ukrayna'nın onurlu halkının yanındayım

Haluk Bayraktar: Ukrayna'nın onurlu halkının yanındayım

BAYKAR Savunma’nın Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Rusya'nın işgaline karşı "Ukrayna'nın onurlu halkının yanındayım" paylaşımı yaptı.

Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine giren ilk insansız hava aracını (İHA) geliştiren ve ihraç eden savunma ve havacılık şirketi BAYKAR Savunma’nın Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısına tepki gösterdi.

Bayraktar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm dünyanın gözü önünde zalimce işgal edilen dost Ukrayna'nın onurlu halkının yanındayım. Engellenmediği takdirde savaş yarın her kapıyı çalacak. Tüm dünya masum sivilleri korumak için çok geç olmadan harekete geçmeli. #StandWithUkraine #StopWar #StopRussianAggression" ifadelerini kullandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine giren ilk insansız hava aracını (İHA) geliştiren ve ihraç eden savunma ve havacılık şirketi BAYKAR Savunma’nın genel müdürü, TÜBİTAK Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) kurucularından ve Yönetim Kurulu Başkanı, SAHA İstanbul kurucularından ve Yönetim Kurulu Başkanı.

Ukrayna'ya çok sayıda Bayraktar TB2 silahlı insansız hava aracı (SİHA) ihraç eden Baykar ile Ivchenko Progress arasında Muharip İnsansız Uçak Sistemi'ne (MİUS) yönelik AI-322F Turbofan Motor Tedarik Anlaşması ve AI-25TLT Turbofan Motor Entegrasyon Sözleşmesi imzalanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN