Haluk Levent helikopter kiraladı

Haluk Levent helikopter kiraladı

Haluk Levent yangın bölgesinde ilk günden beri Ahbap Derneği ile birlikte çalışmalarına devam ediyor. Topladığı yardımlar ile örnek olan Levent son olarak alınan bağışlarla yangın söndürmek için helikopter kiraladı.

Türkiye'de günlerdir süren orman yangınları için Ahbap Derneği ile birlikte çalışan Haluk Levent, yangın söndürme helikopteri kiralamak için yaşadıkları süreçleri sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaşmıştı.

Toplanan bağışlar sayesinde helikopter kiraladıklarını ifade eden Haluk Levent, "Kazakistan twitinden sonra daha uygun teklifi yapan Fransız Saf-Helico ile anlaşmıştık. Şu gördüğünüz helikopter şimdi havalandı ve bu gece Türkiye’de olacak. Yangınlar bitene kadar çalıştırmayı planladık. İzin konusunda yardımcı olan @TCTarim bürokratlarına teşekkür ediyoruz" dedi.

Levent mesajında Herkes “helikopteri biz nasıl kiralayacağız ? Bize izin verirler mi ? “ diye soruyor.
Rusya’da 2 yangın uçağı buldum. Fransa’da ve İngiltere’de de buldum. Kiralamak isteyen holding sahipleri, güzel ülkemin iş insanları bana ulaşmanız yeterli" diye de yardım yapmak isteyenlere seslendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN