Hastanelere personel alımı başladı! Sınav yok mülakat yok! 18-49 yaş arası alım yapılacak: İşte şartlar…

Hastanelere personel alımı başladı! Sınav yok mülakat yok! 18-49 yaş arası alım yapılacak: İşte şartlar…

Sağlık sektöründe çalışmak isteyen binlerce vatandaş güncel ilanları yakından takip ediyor. Hastaneler personel alımları için kolları sıvadı. 18-49 yaş aralığında sınavsız mülakatsız personel alımı yapılacak. İşte personel başvuru detayları…

Sağlık sektöründeki açı kapatmak amacıyla hastanelerde yapılan personel alımları oldukça dikkat çekiyor. Son günlerde iş arayan sayısında artış yaşanırken işverenlerle işçi arasında köprü oluşturan İŞKUR güncel ilanları yayınlamaya devam ediyor. Hem kamuda hem de özel sektörde yapılan alımlar dikkat çekerken İŞKUR güncel ilanları yayımladı. Özel sektörde yapılacak olan alımlar doğrultusunda hasta kabul kayıt görevlisi alımı yapılacağı belirtilirken adaylardan KPSS şartının istenmediği de vurgulandı. E-devlet sistemine giriş yaparak ya da İŞKUR üzerinden başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. İşte personel başvuru detayları…

HASTA KAYIT GÖREVLİSİ NEDİR?

Sağlık kurumlarında tedavi gören hastaların giriş süreçlerinde yardımcı olan hasta kayıt görevlisi, tüm işlemleri kayıt altında tutan kişidir. Hastaların dosya hazırlama işlemleri ile birlikte dosyalarını düzenleme ve arşivleme görevlerini üstlenen hasta kayıt görevlisi tıbbi terminolojiye de hakim olan kişilerdir.

hasta-kayit-gorevlisi.jpg

PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İŞKUR üzerinden yapılacak hasta kayıt görevlisi personel alımları için adaylardan istenen başvuru şartları şu şekildedir:

  • En az ilköğretim mezunu olması (İlana göre farklılık gösterebilir),
  • 18 yaşını doldurmuş olması,
  • Sağlık sektöründe deneyimi bulunan ya da deneyim kazanmak isteyen,
  • İletişim ve planlama alanında kendini geliştirmiş olan,
  • Hizmet ve çözüm odaklı düşünebilen,
  • Ekip çalışma sistemine yatkın olan,
  • Provizyon ve fatura işlemlerine hakim olan,
  • MS Office programlarını kullanabilen,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan (Engelli adaylar için özellikler ilanların içerisinde aktarılmıştır),
  • Güler yüzlü olan ve giyimine özen gösteren,
  • Gerekli durumlarda vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilen,

hasta-kayit-sekreter.jpg

BAŞVURU DETAYLARI

Hasta kayıt görevlisi olarak başvuruda bulunacak adayların yalnızca İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden ve e-devlet girişi ile başvuru yapabileceği aktarıldı.

Başvuru yapan adaylar arasında uygun görülen adaylar görüşmeye çağrılacaktır. İŞKUR tarafından paylaşılan ilanlara "https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3112" web adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN