Hat sahipleri dikkat! Turkcell, Türk Telekom, Vodafone… Artık her ay hesabınızdan o miktar kesilecek

Hat sahipleri dikkat! Turkcell, Türk Telekom, Vodafone… Artık her ay hesabınızdan o miktar kesilecek

Türkiye’deki mobil hat kullanıcılarını ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Turkcell, Türk Telekom, Vodafone... Tüm hat kullanıcılarından alınan Özel İletişim Vergisi’ne zam geldi. Artık her ay hesabınızdan o miktar kesilecek…

1999 Gölcük depreminden sonra başlatılan Özel İletişim Vergisi, yeni yılın gelmesiyle birlikte zamlandı. Yeni fiyatlar Resmi Gazete’de yayımlanan tebliğiyle duyuruldu.

ÖZEL İLETİŞİM VERGİSİ FİYATLARI ARTTI

Resmi Gazete’de yayımlanan tebliğiyle hat kullanıcılarından kesilen Özel İletişim Vergisi, 2024 yılı itibari ile 260 TL’den 400 TL’ye çıkarıldı. Tüm mobil hat kullanıcılarının ödemesi gereken bu vergi, 12 aylık taksitler ile faturalara yansıtılacak.

operatorlerin-telsiz-kullanim-ucretlerine-zam.jpg

Ayrıca telsiz kullanım ücreti de bu yıl itibariyle zamlandı. Geçen yıl 9,43 TL olan ücret 2024 itibari ile 15 TL’ye çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN