Hırsızlık için girdiği evde cinayet işledi, polisi görünce intihar etti

Hırsızlık için girdiği evde cinayet işledi, polisi görünce intihar etti

Hırsızlık için girdiği evin sahibini karşısında gören saldırgan, baltayla cinayet işledi. Polise yakalanacağını anlayan saldırgan, üst geçitten atlayıp intihar etti.

26 yaşındaki Gökhan Yıldız, Aydın'ın Kuşadası ilçesi Yavansu Mahallesi'nde bulunan sitedeki bir eve hırsızlık için girdi.

Bu sırada evin sahibi 69 yaşındaki Halil İbrahim Akcan'ı gören Yıldız, yanında taşıdığı balta ile ev sahibinin başına vurdu. Kanlar içinde yere yığılan ev sahibi, hayatını kaybetti.

20-01/29/ggu_4016.jpg

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA ÜST GEÇİTTEN ATLADI

Gürültüyü duyan çevredekiler polise haber verince, hırsız kaçmaya başladı. Polis ekipleri ile cinayet zanlısı Gökhan Yıldız arasındaki kovalamaca, Yavansu Mahallesi'ndeki bir yaya üst geçidinde son buldu. Yakalanacağını anlayan Yıldız, kendini üst geçitten aşağıya atarak ölmek istedi.

HASTANEDE ÖLDÜ

Olay yerine çağrılan ambulansla zanlı, yaralı vaziyette Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Yıldız, hayatını kaybetti. Gökhan Yıldız'ın üzerinden ise öldürdüğü Halil İbrahim Akçan'a ait cep telefonu, kredi kartı ve bazı özel eşyaları çıktı.

20-01/29/ggu_7175.jpg

ASKER FİRARİSİ ÇIKTI

Polis olayla ilgili geniş yönlü soruşturma başlatırken, her iki şahsın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Öte yandan, intihar eden kişinin asker firarisi olduğu öğrenildi.

AYDIN/İHA

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN