İçişleri Bakanlığı: İBB personeline soruşturma başlatıldı

İçişleri Bakanlığı: İBB personeline soruşturma başlatıldı

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İBB ve belediyeye bağlı kuruluşlar, şirketlerde iş başı yaptırılan yüzlerce personele terör soruşturması başlatıldığı belirtildi.

İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi personellerine, terör örgütleriyle iltisaklı olduğu iddiasıyla özel teftiş başlatıldığını açıkladı.

İçişleri Bakanlığı, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bağlı kuruluşları ve şirketlerinde işbaşı yaptırılan personellerden 455'inin PKK/KCK, 80'inin DHKP/C, 20'sinin MLKP, 2'sinin MKP, ayrıca bazılarının FETÖ ve diğer terör örgütleriyle iltisaklı/irtibatlı olduğu yönünde ihbar, şikayet ve elde edilen tespitler üzerine, konunun tüm yönleriyle soruşturulması için Bakanlığımızca özel teftiş başlatılmıştır." açıklamasını yaptı.

1640537987775-61-c-899-c-84-e-3-fe-1181839410-c.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN