İmamoğlu: Bir haftada 600 binden fazla kişi ziyaret etti

İmamoğlu: Bir haftada 600 binden fazla kişi ziyaret etti

İBB Başkanı İmamoğlu, CHP içinde başlattığı değişim hareketinin ilk adımı olarak açtıkları internet sitesinin bir haftada 600 binden fazla kişi tarafından ziyaret edildiğini açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanlığı seçimini kaybetmesinin ardından CHP'ye değişim çağrısı yapmıştı. Bu çağrı üzerine "iktidaricindegisim.org" adlı bir internet sitesi açılarak vatandaşlardan görüş ve öneriler alınmaya başlandı.

İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, "Güçlü sesinizi duyduk. Çağrımıza uyarak sadece bir haftada 'İktidar İçin Değişim' sayfamızı ziyaret eden 600 binden fazla vatandaşımız ile görüş ve öneri ileten 90 bine yakın vatandaşımıza çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu sayede vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinleyerek değişim için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN