İmamoğlu'na saldırıya iktidar kanadından ilk açıklama: Polisimiz hiçbir zaman şiddete müsaade etmez

İmamoğlu'na saldırıya iktidar kanadından ilk açıklama: Polisimiz hiçbir zaman şiddete müsaade etmez

Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitinginde taşlı saldırıya uğramasına ilişkin iktidar kanadından ilk açıklama Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan geldi. Bakan Varank, "Polisimiz hiçbir zaman şiddete müsaade etmez" dedi.

Erzurum Mitingi'nde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve kendisini dinlemeye gelen vatandaşların, bir grup tarafından düzenlenen taşlı saldırıya uğramasına tepkiler sürerken, iktidar kanadındaki sessizliği Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Bursa Milletvekili Adayı Mustafa Varank bozdu.

Habertürk TV canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Bakan Varank, İmamoğlu'nun saldırıya uğradığı esnada olay yerinde bulunan polislerin müdahale etmemesine ilişkin açıklamada bulundu.

'SİYASETİ DEMOKRASİ ŞÖLENİ OLARAK YAŞIYORUZ'

Bakan Varank, "Bizim polisimiz hiçbir zaman şiddete müsaade etmez. Onu görevi zaten şiddeti engellemektir. Polisin müdahale etmemesi asla mevzu bahis değildir. Bir görüntüden böyle yorumlar yapmak da doğru değil. Siyasette asla şiddet kabul edilmez. Siyaseti biz demokrasi şöleni olarak yaşıyoruz. Demokrasiyle bir yere varmak için siyaset yapıyoruz. Meydanları taraflarımızı daha fazla birleştirmek muhalif vatandaşlarımız varsa onları ikna etmek için kullanıyoruz. Yaralanan arkadaşlarımız varsa geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN