İmamoğlu'ndan deprem açıklaması

İmamoğlu'ndan deprem açıklaması

İstanbul'da meydana gelen depreme ilişkin açıklama yapan İBB Başkanı İmamoğlu, "Deprem gerçeğinin şehrimizin önemli bir gündemi olduğunu hatırlatması açısından önemli" dedi.

İstanbul'da saat 15:07'de deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nden de beklenen açıklama geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 4.2 olarak duyurdu. Açıklamada merkez üssünün Sultanbeyli olduğu kaydedildi. Depremin 15.1 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise yaptığı açıklaması ile depremin büyüklüğünü 3.9 olarak açıkladı. Merkez üssü Kartal olan depremin 7.06 kilometre derinlikte gerçekleştiğini belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul’un bugün yaşadığı sarsıntının hiçbir can ve mal kaybına yol açmaması sevindirici ancak #deprem gerçeğinin şehrimizin önemli bir gündemi olduğunu hatırlatması açısından önemli. Geçmiş olsun İstanbul" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN