6 kişinin öldüğü patlama sonrası İstiklal Caddesi'nde dikkat çeken detay

Taksim İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatın kaybetmesine neden olan patlamayla ilgili polisin yaptığı incelemeler sona erdi. Böylece patlamanın ardından kapatılan İstiklal Caddesi yeniden yaya trafiğine açıldı. Banklar ise belediye tarafından kaldırıldı.

İstanbul Beyoğlu'nda dün akşam bir patlama meydana geldi. Terör saldırısı şüphesi üzerinde durulan patlamada 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi de yaralandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, patlama ile ilgili terör soruşturması başlattı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstiklal Caddesi’ne bombayı bırakan kişinin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığını bildirdi.

aa-20221114-29433398-29433396-istiklal-caddesi-yeniden-yaya-trafigine-acildi-copy.jpg

BANKLAR KALDIRILDI

Türkiye'yi yasa boğan patlamanın ardından Özel Harekat ve Çevik Kuvvet polislerinin nöbet tuttuğu İstiklal Caddesi'nde bulunan banklar Beyoğlu Belediyesi ekiplerince kaldırıldı.

aa-20221114-29433398-29433395-istiklal-caddesi-yeniden-yaya-trafigine-acildi-copy.jpg

Patlamanın olduğu yerdeki beton saksılar kaldırılarak polis bariyeri konuldu. İstiklal Caddesi üzerindeki diğer beton saksıların da bankları söküldü. Cadde üzerinde saksıların önünde oturulamayacak.

istiklal-caddesinde-oturaklar-sokuldu-4620-dhaphoto6-copy.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesi ekiplerinin temizlik çalışmalarının ardından İstiklal Caddesi yeniden yayaların kullanımına açıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN