Türkiye hain saldırının yasını tutuyor: 3 aileden 6 canı hayattan kopardılar

Türkiye hain saldırının yasını tutuyor: 3 aileden 6 canı hayattan kopardılar

İstanbul'un göbeğindeki patlama Türkiye'yi yasa boğdu. Terör saldırısı olarak değerlendirilen patlamada 6 kişi hayatını kaybederken 2'si ağır 81 kişi yaralandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, saldırıda yaşamını kaybedenlerin isimlerini açıkladı. Kadın olduğu değerlendirilen saldırganın paket bıraktığı anlar kameralara yansırken, hain saldırıda Arzu Özsoy ile kızı Yağmur Uçar, Yusuf Meydan ve kızı Ecrin Meydan, Adem Topkara ile eşi Mukaddes Elif Topkara hayatlarını kaybetti.

İstanbul'un en kalabalık caddelerinden Taksim İstiklal'de dün saat 16.20'de patlayan bomba Türkiye'nin ciğerini yaktı. Hain saldırıda 3 aileden 6 kişi hayatlarını kaybetti. Hastanelerde tedavi altına alınan 81 yaralıdan ise 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ANNE KIZI HAYATTAN KOPARDILAR

Beyoğlu'ndaki saldırıda 38 yaşındaki Arzu Özsoy, kızı 15 yaşındaki Yağmur Uçar ile İstiklal Caddesi'nde yürürken hayattan koparıldılar.

yaya.jpg

ECRİN VE BABASI HAYATINI KAYBETTİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda çalıştığı öğrenilen Yusuf Meydan (34) da, kızı 9 yaşındaki Ecrin ile güzel bir pazar günü geçirmek için Taksim'deydi. Baba ile kızı, sivilleri hedef alan hainler hayattan kopardı.

İHA'da yer alan habere göre İstanbul'a kız istemek için gelen Yusuf Meydan'ın ailesiyle birlikte İstiklal Caddesi'nde gezintiye çıktığı öğrenildi.

1.jpg

BABA İLE KIZI ADANA'DA UĞURLANACAK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yüreğimiz, İstanbul'daki hain saldırıdan gelen acı haberle yandı. Çalışma arkadaşımız Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'i kaybettik. Ailesinin, yakınlarının ve çalışma arkadaşlarımızın başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi. Baba ile kızının Adana'da toprağa verileceği öğrenildi.

222-001.jpg

HAİN SALDIRI ÇİFTLERİ BİRBİRİNDEN KOPARDI

Beyoğlu saldırısında hayatını yitiren diğer çift 40 yaşındaki Adem Topkara ise 27 yaşındaki eşi Mukaddes Elif Topkara idi. Hain saldırı çiftleri birbirinden kopardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN