Taksim şehitlerine veda... Gözyaşları sel oldu

Taksim şehitlerine veda... Gözyaşları sel oldu

Beyoğlu'nu kana bulayan terör saldırısında detaylar ortaya çıkarken patlamada hayatını kaybeden Yusuf Meydan ile kızı Ecrin Adana'da, Arzu Özsay ve kızı Yağmur Uçar İstanbul Bahçelievler'de, Adem ve Mukaddes Topkara ise Sarıyer'de son yolculuklarına uğurlandı. Cenaze törenlerinde gözyaşları sel olurken Ecrin'in annesi, “Üzerimde kocamla kızımın kanı var" diyerek ağlarken, saldırı anında Yusuf Meydan'ın kızıyla birlikte mağazadaki eşini dışarıda beklediği ortaya çıktı.

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde dün meydana gelen terör saldırısında 3 aileden 6 can hayattan koparılırken Taksim şehitleri İstanbul ve Adana'da son yolculuklarına uğurlandı. Hain saldırıda hayatını kaybeden Adem Topkara ve eşi Elif Topkara için Ayazaga Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, acılı babalar Mustafa Topkara, Abdi Köseoğlu ve aile yakınları katılıyor. Burada basın mensuplarına konuşan Mustafa Topkara, "Halasının yanına bıraktılar çocukları, hadi biraz dışarı çıkarım dediler. Yapacak bir şey yok" dedi.

top.jpg

Kızının tabutuna kapanan Abdi Köseoğlu ise gözyaşlarına hakim olamadı. Talihsiz çift, cenaze namazının kılınmasının ardından Ayazağa Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

KIZI VE ESKİ EŞİNE GÖZYAŞLARI İÇİNDE VEDA ETTİ

Hain saldırıda yaşamını kaybeden anne kız Arzu Yağmur Uçar için ise Bahçelievler’de bulunan Şirinevler Ulu Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazını müteakip düzenlenen törene yakınları ve oyuncu baba Nurettin Uçar katıldı.

acili.jpg

Eski karısının ve kızının tabutuna sarılan Nurettin Uçar gözyaşlarını boğuldu.

ECRİN VE BABASI ADANA'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden Ecrin ile babası Yusuf Meydan'ın cenazeleri hava yolu ile Adana'ya götürüldü. Törenle karşılanan küçük Ecrin ile Yusuf Meydan'ın Türk bayrağına sarılı tabutları, uçaktan indirilerek, polislerin omuzlarında cenaze aracına taşındı.

mev.jpg

'ÜZERİMDE KOCAMLA KIZIMIN KANI VAR'

Bu sırada, saldırıdan yaralı olarak kurtulan Mevlüdiye Meydan, kızı ve eşinin fotoğraflarını öperek, “Üzerimde kocamla kızımın kanı var" diyerek gözyaşı döktü. Yusuf Meydan ve kızı Ecrin’in cenazeleri, buradan da ailenin Seyhan ilçesi Gülpınar Mahallesi'ndeki evine getirildi. Helallik alınmasının ardından cenazeler, toprağa verilmek üzere Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü.

222-002.jpg

BAKAN YANIK'TAN ACILI ANNE'YE BAŞSAĞLIĞI

Kardeşinin nişanı için gittiği İstanbul'da dün meydana gelen terör saldırısında yaşamını yitiren 34 yaşındaki Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışanı Yusuf Meydan ile kızı Ecrin'in cenaze törene katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Vali Süleyman Elban ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Meydan'ın aynı saldırıda yaralanan ve tedavisinin ardından taburcu edilen eşi Mevlüdiye ile annesi Fatma Meydan ve yakınlarına başsağlığı diledi.

acii.jpg

İl Müftüsü Mehmet Taşcı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından baba kızın cenazeleri, burada toprağa verildi.

aici.jpg

Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bazı milletvekilleri, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN