Bozdağ açıkladı: İstiklal saldırısında gözaltı sayısı 50'ye çıktı

Bozdağ açıkladı: İstiklal saldırısında gözaltı sayısı 50'ye çıktı

Adalet Bakanı Bozdağ, İstanbul'un göbeğindeki terör saldırısına ilişkin son gelişmeleri paylaştı. Bozdağ, 3 aileden 6 canın hayattan koparıldığı hain saldırıda gözaltı sayısının 50'ye yükseldiğini bildirdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstanbul'un en işlek caddelerinden İstiklal'i kana bulayan terör saldırısıyla ilgili son gelişmeleri aktardı. Patlayıcıyı bırakan Suriye uyruklu teröristin yanı sıra 49 kişi daha gözaltında.

Bakan Bozdağ gözaltı sayısının 50'ye yükseldiğini açıklarken şu ifadeleri kullandı:

"TÜRKİYE'YE YÖNELİK SALDIRILAR, OYUNLAR BAŞARILI OLAMAYACAK"

''Her türlü terörü, kim tarafında yapılırsa yapılsın, lanetliyoruz. Terör örgütleri insanlık düşmanlarıdır. Türkiye terörle mücadelesine dün olduğu gibi bugünde kararlılıkla devam ediyor.

Saldırı ile ilgili gözaltı sayısı 50 kişiye ulaştı.Hiç bir terör örgütü, Türkiye'ye yönelik her türlü oyunda, saldırı da başarılı olamayacak.

Herkesin ve her kesimin kendini hür hissettiği ve katkı verdiği demokratik bir ortamda Yeni Anayasa yapmak, bizim değişmez ve değiştirilemez gündemimizdir; vazgeçilmez hedefimizdir.''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN