İstanbul'da vapur seferleri iptal edildi

İstanbul'da vapur seferleri iptal edildi

İstanbul'da etkili olan elverişsiz hava koşulları ve fırtına, deniz ve hava ulaşımını olumsuz etkiledi. Şehir Hatları ve Metro İstanbul tarafından yapılan duyurularla, kentteki bazı vapur ve teleferik seferlerinin geçici süreyle yapılamadığı bildirildi.

İstanbul'daki teleferik ve bazı vapur seferlerinin hava muhalefeti nedeniyle yapılamadığı bildirildi.

Metro İstanbul, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada TF1 Maçka-Taşkışla ve TF2 Eyüp-Piyer Loti teleferik hatlarında seferlerin durdurulduğunu belirtti.

Şehir Hatları ise özellikle Bostancı-Moda-Karaköy-Kabataş hattında Moda uğramasındaki aksama ile Aşiyan-Üsküdar Ring Hattı seferlerinin güzergâhının değiştirildiğini duyurdu.

Yetkililer, seferlerin ikinci bir duyuruya kadar belirlenen koşullarda devam edeceğini aktardı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN