Kadına şiddet engellenemiyor! Evde kocası, evi terk edince kardeşi dövdü!

Kadına şiddet engellenemiyor! Evde kocası, evi terk edince kardeşi dövdü!

Kadına şiddet engellenemiyor. Ebru Barık, yaklaşık 1 ay önce eşinin kendisini darbettiği ve üzerine kuma getirmek istediği için 3 çocuğunu yanına alıp evi terk etti. Genç kadının yerini bulan erkek kardeşi E.B. dini nikahla birlikte yaşadığı Y.Ş. ile ablasının evini basarak Barık'ı ve çocuklarını öldüresiye dövdü.

Şüpheli, sanık ve katiller caydırıcı cezalar almadıkları, yetkililer önleyici tedbirler uygulamadıkları için kadına şiddet ve kadın cinayetleri engellenemiyor. Kadına şiddet olayı bu kez Konya'nın Ereğli ilçesi Şinasi Mahallesi'nde bulunan müstakil evde yaşandı. İddiaya göre, 30 yaşındaki Ebru Barık, yaklaşık 1 ay önce eşinin kendisini darbettiği ve üzerine kuma getirmek istediği için 3 çocuğunu yanına alıp evi terk etti.

Barık, Ereğli'ye yerleşirken, erkek kardeşi E.B., dini nikahla birlikte yaşadığı Y.Ş. ile ablasının evini bastı. E.B. Barık'ı, Y.Ş. de 2 kızını sopayla darbetti. Çığlıkları duyan ev sahibinin araya girmesiyle E.B. ve Y.Ş. kaçtı. Barık ve küçük yaştaki çocukları hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Genç kadın ayrılmak istediği eşinin kendisini öldürmesini istediği kardeşi ve Y.Ş.'den şikayetçi oldu.

rrr.jpg

'MEYVE BIÇAĞINI BOĞAZIMA DAYADI'

Barık, polise verdiği ifadesinde, çocuk yaşta evlendiğini yıllarca çocuğu olmadığı için eşinin üzerine kuzenini kuma getirdiğini, tedavi olduktan sonra kuzeninden ayrılan eşiyle barıştıklarını ve çocuk sahibi olduklarını anlattı. Eşinin üstüne tekrar kuma getirmek istediğini söyleyen genç kadın çocuklarıyla birlikte evi terk ettiğini belirtti. Ereğli'de ev tutan, evlere temizliğe giderek yaşamaya çalıştıklarını belirten Barık, erkek kardeşinin dini nikahlı yaşadığı Y.Ş. ile birlikte evlerini bastığını ve kendisiyle birlikte çocuklarını darp ettiğini anlattı.

'KOCAN SENİ İSTEMİYOR, ÖLDÜRMEMİ İSTİYOR'

Kocasına geri dönmesi için kendisini aradığını ama kabul etmediğini belirten genç kadın bu kez kendisini öldürmesi için kardeşini yolladığını ifade etti.

Genç kadın "Benim öz kardeşim benim evime zorla girip sopayla öldüresiye dövdü, bıçağı boğazıma dayadı. Beni döverken de 'Kocan, seni artık istemiyor, bana seni öldürmemi söyledi' gibi laflar etti. Y.Ş., çocuklarımı sopayla dövdü, şikayetimden vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN