Katil yine tanıdık! Eşini ve kızını katletti

Kadın cinayetleri engellenemiyor. Cinnet getirdiği iddia edilen şüpheli önce eşini daha sonra da kızını silahla vurarak öldürdü. Olay sonrası kaçan katilin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Şüpheli ve katiller caydırıcı cezalar almadıkları, yetkililer önleyici tedbirler uygulamadıkları için kadına şiddet ve kadın cinayetleri engellenemiyor. Kadın cinayetinin yeni adresi Bayrampaşa oldu. Cinnet getirdiği iddia edilen şüpheli, ilk önce eşini daha sonra da kızını silahla katletti. Şüpheli cinayet sonrası evden kaçarak uzaklaştı.

Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri gönderildi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Öte yandan, 2024 nisan ayında 32 kadın, erkekler tarafından öldürüldü, 13 kadın şüpheli şekilde ölü bulundu. Kadın dernekleri caydırıcı cezalar ve etkili önlemlerin alınması için yetkililere seslenmeye devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN